Парфеми

• Креатор на темата Креатор на темата Devilish Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Си го сакам сопствениот мирис :)

ух.. парфеми ми се слаба тачка... ама еве неколку - Helmut Lang, Dior - hypnotic poison, Bulgari extreme, Dolce Gabbana - By

Од машки парфеми доживотен фаворит - Joop црвениот :cheeky2:

MarthaGraham напиша:
ух.. парфеми ми се слаба тачка... ама еве неколку - Helmut Lang, Dior - hypnotic poison, Bulgari extreme, Dolce Gabbana - By

Од машки парфеми доживотен фаворит - Joop црвениот :cheeky2:

E aj dobredojde na forum! :D

Joop црвениот е стварно закон парфем од машките, ама и BOSS, не знам точно кој .. во црна кутија е ..

Никогаш не купувам парфем затоа што е некоја фирма или некој ми кажал дека е убав. Кога сакам да купам, излегувам некогаш два дена со ред и пробувам различни, па потоа одлучувам кој ми се допаднал најмногу. Не прскам 10 различни, бидејќи после 4от не чувствувам разлика.
Летно време користам поблаги, а зимно појаки.
Имам сува кожа, ама изгеда кај мене не важи тоа дека помалку трае мирисот:)

zavisi od parica..
Ко че се има Хуго бос,
а ко че се нема идис со колосеум

Долче габана и давидоф дефинитивно за мене се најдобри

FortunE напиша:
Имам сува кожа, ама изгеда кај мене не важи тоа дека помалку трае мирисот:)

Нормално кога ја имаме истата маана, се прскаме на секое! Иначе го обожавам поклонот од Форчн ... Sultan мх, мх, мх!

divine напиша:
Нормално кога ја имаме истата маана, се прскаме на секое! Иначе го обожавам поклонот од Форчн ... Sultan мх, мх, мх!
Значи не е до кожата а? До маната е а?:ojea:
Мана ми е во ташна да го носам парфемот, па секогаш кога ќе ми текне се тргам на страна и се прскам ко луда, а и многу фира оди:icon_lol:
Сега користам еден свеж, мислам дека се вика Zone, а иначе Султан е еден од парфемите од кои сум премногу задоволна и од срце и го подарив на Дивне мх мх

Vcera tatko mi mi donese od grcka parfem, "Hugo woman" + mleko za telo :)
Inache mi se svigja i Boss intense:cuc:
stvarno e ubav parfemot

15_hugo_boss___hugo_woman.jpg

abe armani white najbolji e...moj omilen :)
i pure poison i envy me da ne gi zaboravime :)

zasto nikoj ne go spomnal rexona extream protection? Toa e stik, ama pak mirisa ubavo.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom