Не е више Малкоец..

• Креатор на темата Креатор на темата Офчар
  • Време на започнување Време на започнување
Бре македонче одма да се дели! Одма свој бизнис да отвара. Отпрва монопол, бате, да не го заситиме пазарот. Да има побарувачка. Ко че се види шо фина школија сме, е тогаш ќе отвараме подружници и по туѓина, таму кај нашите, кај што има потреба од млади васпитани момиња. Ги поквари западот брееј.
Предлогот не се прифача.

Не бе Чоек каков монопол.. народо немет да ѕнај деке е монопол... то че биди од раѕлицити гаѕди и гаѕдарици али уствару у едно.. ја глобализирам не делам..
молам за фторо мишлејне

Фторо мишлење вели, мора да се реактивира идејата за академијата, не за друго, почиње фтор семестар, а некако ректо која фати услофф, барем кај мене на испит.

Мацолу пошто ти сеа не си тука, а ја ко твој асистенат дали ќе може кај мене да полагаат секако дека ќе имаме видео конференс и ти ќе имаш главен збор у испитавањата и поставувањето на прашалниците кои може и ќе се поклопат со тие на ЕУ или пак со тие ептен источњачките од мадр раша.

Ја више не се резилам да испитувам вакви неуки пуленки.

Ќе си идам на ФОН. Декан ќе си бидам.

Уствари забораиф. Ја и тука сум декан.

Ебати деканствувањето, да забораиш на све..

една саглам академија имавме и не сакате да ја одржувате да ви ибам тоа деструктивните. нема више странцки финанции, ќе ги повлечам моите стипендистки

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom