Флипери

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Искрено ми недостасуваат :nesum: кога бев во Охрид уште првиот ден се ставив...нема тоа како магија те влече додека не го свртиш флиперот...чекаат деца а ние како магариња не стануваме :pos2: дали го фативте нивното време,мислења,коментари,омилен флипер :vozbud:

Им се радувам ко министер на тендер. Онаа шо се распрскуваат балони ми беше фаворит и не станував по цел ден од флиперот. Нормално д:salut:одека не дојде некој од големите и не ме прати да однесам цвеќе кај девојка му.

Никогаш не сум бил љубител на флипери.

Кога беа едно време во мода, отидов и јас, ама не можев да се снајдам со тие копчињата а и не можев да се изначудам колку пари даваа децата на флипери :pos:

АУУ најзакон се флиперите бе а најбољи е Air Hockey заедно со традициналното фудбалче а јако е и она со кошарка. Екстра се обожаам флипери:smir:

Не да сум ги играл на времето, сум оставал цела неделна заштеда на нив:pos2::pos2: Омилени ми беа Мустафа (Cadilacs & dinosaurs), The Punisher и Tekken 3. Ги имаше игриве после на Playstation и на Маме ама го немаа филингот на флиперите.:)

Cadillac i Denossaros таа игра беше на сите омилена. Се сеќавам ги играв и: Snow Bros, Pang, Alien vs Predator....

У мое време се киснеше у флипери ко сега у интернет кафе таму се собиравме со другарите таму излегувавме уше кревет да ни ставеа таму и ќе спиевме.Најголема пасија ми беа пинболите и сеуште ги обожавам мада сега не сум играл на нив којзнае од кога.

Ехеее кај нас на времето беше 3 ден жетон, па Cadilac, Snow Bros, Pang, Street hope и таа една со фризби што беше се играа на велико. Плус таму кај човекот што ја држеше флиперницата ни даваше 5 жетона за 10 демек сме му биле редовни, како и да е киснев на флиперите, сеа више не работат.

Лееее флиперницата што стана скара на кило кај мене у маало-класика
Мислам дека пола куќа што ја изгради бачкото од мене му е:) киснев по цел ден, нормално за да ги увежбам игрите за да ги вртам со еден жетон. Не Кадилак енд Дајнсор, Стрит Хоп, Мортал Комбат и една друга ама не ми текнува на името на играта со некои самураи беше:)
Исто и со авиончињата ја рокавме, па донесоа покер нешто цицки имаше да се видат па тоа игравме. На крај кога веќе не удираа будалите у глава и нормално немавме пари си напраивме чит :pos: бакарна жица свиткана во форма на јадица ја спуштавме и лупавме кредити:)

Оболен бев по флипери и ден денес си играм Маме 32 на компјутер,не е тоа тоа ама интересно е ипак.
Стрит Хуп,Панг,Метал Слаг,Мустафа све што имаше,пари едно брдо остаив додека не заиграа жиците од ОТП па имаше едно време гага пред да открие тој стариот :)

Луѓе, што ве тераше Мустафа да ја спомнете?Море компјутеров го давам за таа игра:)
Многу играв, ептен.А и оние обични флипери, со топче што беа(не компјутерски игри).Имам еден мал таков флипер дома.Го играв како помал.

Скарфејс ме потсети на Стрит Фајтер.Ах, да и тоа во маало многу го игравме:)

Флипери ааахххх good old times се чекаше ред каков интернет какви плејстејшни.Најомилени ми беа тоа каубоецот и индијанецот во мисии нешто,незаменливата Стрит фајтер (ојукен :)),Фајнл Фајт со боксерот тој каратистот и кечерот и горенаведените игри.

Ухх..Флипери..Со брачед ми, на врата чекавме да отворат, за да играме..Панишер, Кадилакс&Диносаурус (попознат како Мустафа:)) по цели денови..Едино, Пангот никогаш не ја заиграв..Исто така Саваџ Реин ја играв доста..Па со жица си пуштавме кредити, еден дедо работеше...Многу добар спомен ми имаат оставено од детството...

флипери колку пари имам оставено:kesa:мустафа леле звер

ШИНОБИ

Уште од копиљ играв со резервација, за да не чекам. Дватриесе жетони пред мене и не станував дур не го свртам

Ееее....времиња...И ден денес си ја играм на МАМЕ, кога ми е екстремно досадно...

shinobi.png

shinobi.gif

Shinobi_01.png

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom