Азбука на изговори

• Креатор на темата Креатор на темата baby
  • Време на започнување Време на започнување
хеликоптерот ми остана без гориво:pos2:

цревото заборавив да го исклучам во двор,кога отидов поплава беше па се исоморкив додека го изгасив,па се пресоблекував..па кружев за да не поминам по водата...итн

Човекот си скрши раката, па од кај ме најде мене баш на толкав пат да ме праша за помош, па ај да не излезам ко кретен.....

Џабе е се наставику,секој ден го навивам часовникот да ѕвони во 6,но никогашш не го слушам..можеби расипан е..

шише вино му паднало врз теписонот, знаеш не можеше да го исчисти сам, морав да му помогнам иначе мајка ми ќе го убиеше

Автобусот ни застана на пла пат бре наставнику,поминуваше цела циганска черга,незнам од каде излегоа,толу луѓе немам видено во живот..

Беше многу ладно и многу мраз имаше, па морав да закаснам...

Вие знаете ли колку е мачно да стаеш во 7:55,да се спремиш за 5 минути?И плус трчав до школо,се испрепотив,се изморив,нозете ме болат,неможам да дишам се за да стигнам на време,а вие сакате да ми ставите неоправдан за доцнење?!

gumata mi pukna i nemozev da dojdam...

Додека чекав автобус еден идиот со Порше ме испрска со вода и морав да одам дома да се преоблечам, така што ме можев да дојдам. :pos2:

Ѓубрето го фрлив до контејнерот бидејќи така сакав :):):)

Епа професорке не можев да научам,ми умре мачката,паа морав да ја погребам:tapp:

Жааално тоа не еее уопште.. :) си можел само да ја кремираш :):):vozbud:

Ѕирнав од прозор , глеам доле сообраќајка , па се симнав да им помогнам на луѓето ... :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom