Помош!

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber Knight
  • Време на започнување Време на започнување

Cyber Knight

House music
Член од
16 мај 2007
Мислења
785
Поени од реакции
186
Локација
Тафталиџе
Вака сеа...Имам слика и многу ми е итно сакам доколку е некој во можност да ми помогне да се избистри...Ајде кој знае и мисли дека би можел, нека пише па ке му ја пратам сликата.Однапред фала

Дај да ја видиме во целосна резолуција, па ќе ти кажеме како да ја избистриш.

Нема шанса, многу лош е квалитетот. Јас само точки гледам.
Не се надевај дека некој може да успее да ја избистри, како што гледаш на филмовите :)

хахах не бе ацид таман работа, ама приближно бар мислев нешто...ок нема везе ако некој успее супер ако не здравје:toe:

За жал уште го немам софтверот што го користат на csi :) тешко да се избистри ова нешто освен ако не ти е мака да бараш на интернет некој такви софтвери.

Aко ми имаше пишано приватна за сликава друже стварно извини ама нема никакви шанси за дешифрирање на регистрацијата. Не CSI што сака нека е не ја бива

Aко ми имаше пишано приватна за сликава друже стварно извини ама нема никакви шанси за дешифрирање на регистрацијата. Не CSI што сака нека е не ја бива
да да за тоа беше, ок дечки фала у секој случај:smir:

За жал уште го немам софтверот што го користат на csi :) тешко да се избистри ова нешто освен ако не ти е мака да бараш на интернет некој такви софтвери.

Многу телевизија гледање нечини. "Такви софтвери" непостојат во реалниот свет. :smir:

Добро де помош побара дечкото ако може евентуално некако да добие ..:wink::wink:

wolfenstein2009.jpg

Колеги ми треба помош! Дали може оваа слика да ми ја исчистите.
Поздрав!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom