Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Море,дајте некој збор за Шемана?Кој беше вечерва на Амак,сигурно го виде како денсат![]()
ху да фак ис шемана?
Принцон бе. Онај шо е малце нетокму, на флиперине кај жиголо шо работаше.
дојдов скопје и сеа нишо незнам :kesa::kesa::kesa:Саше Принцон... страшан чоек. Не е саглам во глана гумена, тро природно, тро сам се прајт. Маскота на градов мислам дек требит да е.:back:
не викаме паинца, викаме ПАЈНЦА и баш е убоиначе најсмешно ми е кога викате паинца хахахах лудаци
5. да бе, демек аце петрески ги избрка питачине од охрид, не заебавај и ти, кај немало питачи... :helou:5. Ne se skapi cenine vo sporedba so Skopje. Skopje na kej imas 90 den neskafe nikakvo i gleas djupci ( cigani ) so ti baret 10 den, necisto i nesredeno okolu. Ohrid to ti e 70 den mnogu poubo kafe i nozete vo ezero mojs da gi stajs, i imas ubav pogled.
6. Ako vi e skapo ne morate da idate.
и не е нескафето никакво, убо си е и скопсково нескафе, и плус за разлика од охрид, во скопјево без да побараш вода ти носат а во охрид ако му речиш вода на келнерон ќе ти фрлит еден опуљ од оние страшнине (шо да прам, така е:kesa.
Те отпишвам од охриѓанец. Одај таму во Вардар удај се, гоедо едно, шутмангал створење.![]()
јас да појдам стилс без тебе ќе ми донесат?Стилс. Не ми кажви бар за овде, пошчо појќе таму него дома сум.
Не се важи ако во кафичот си мебел/дебелСтилс. Не ми кажви бар за овде, пошчо појќе таму него дома сум.
јас да појдам стилс без тебе ќе ми донесат?
Не се важи ако во кафичот си мебел/дебел.....јас кај што се имам мебелизирано и две цицки ми ставаат до фаца па не се фалам
![]()
шо лажиш бе, никош не ти пуштија тепих ко ќе одев со тебе :baeh:Мене на црвен тепих ме дочеквет и ми го пушет на сиодвење, па не се фаљам. :baeh:
:back:
шо лажиш бе, никош не ти пуштија тепих ко ќе одев со тебе :baeh: