Трчање преку препреки или freestyle running

• Креатор на темата Креатор на темата Zeng
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Zeng

Thinking inside the box
Член од
9 април 2008
Мислења
1.103
Поени од реакции
31
Ме интересира дали има некој на форумов што е запознаен со оваа урбана дисциплина и дали некој го прави ова. Не бев сигурен дали да ја ставам темава во подфорумот останати спортови, па ја пишувам како хоби.
Ако има такви луѓе би сакал да ги запознаам или заинтересирани, зашто би сакал да пробам.
Или да пробаме за тие што се заинтересирани.
Евеза тие што не знаат.:salut:

Да не си го глеал Јамакаши во последниве 24 часа?

Да не си го глеал Јамакаши во последниве 24 часа?
:pos2::pos2: Можеби е гледал...

Зарем има ваков тука на форумов !? вака како што скокат овие на клипчето не верувам да се занимава некој со тоа .. :vozbud::vozbud:

закон е али незнам колку е можно и изводливо во Македонија...кај ке рипаш така???

Можеш било каде да го правиш тоа по Скопје само треба добра кондиција и вежбање. Нормално нема да почнеш одма со најтешки работи, чекор по чекор. Што тие на клипот дане се суперлуѓе со вежбање се се може.
Ме интересираше дали кај нас има вакви типови, изгледа нема.
Јас кај и да е ќе почнам најверојатно прво во некоја гимнастичка сала и трчање надвор за кондиција.

Можеш било каде да го правиш тоа по Скопје само треба добра кондиција и вежбање. Нормално нема да почнеш одма со најтешки работи, чекор по чекор. Што тие на клипот дане се суперлуѓе со вежбање се се може.
Ме интересираше дали кај нас има вакви типови, изгледа нема.
Јас кај и да е ќе почнам најверојатно прво во некоја гимнастичка сала и трчање надвор за кондиција.
Мислам дека гледав даваа вакви момци на телевизија.

Не знам на која телевизија, реков дека не сум сигурен.

Да на тоа мислев, сум гледал многу клипови и емисии за оваа урбана култура која во Англија е поприлично развиена а уствари секаде во свет.
Меѓутоа кај нас ја нема.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom