Фан Клуб: Брегалница Штип

• Креатор на темата Креатор на темата falanga_stip
  • Време на започнување Време на започнување
Само ти си фан на Брегалница :)
хех јас ке ти се придружам за Македонската лига за Брегалница поради фер играта ...

Што биде сеа, ќе играат во трета лига или остануваат во втора ?

Како што знам во 2ра останаа или шознам ... :pos2:

останавме во 2 ра доведени се и неколку засилувања

да , ве чекаат да дојдете у Штип али се надевам ја убаво ќе бидам приман во Струмца

да , ве чекаат да дојдете у Штип али се надевам ја убаво ќе бидам приман во Струмца

За тебе имаме специјално место во ложата.:smir:

Иначе со среќа оваа сезона, па и Беласица и Брегалница директ во 1 лига. :helou:

хаха.. ке видиме кога ке дојдеме у Штип.
А ти би бил примен добро во Струмица досега никој не е бил примен негостопримливо:helou:

беше јас у Струмица ваа сезона шо мина се сеќаваш , дај дојте навака ти , Дарк компанија

Запишај мсн запознај го .. :pos2::pos2::pos2::pos2:

не ме знаеш лол кој седеше цело време со дарк и со тебе ( ако си ти ице)

да Дарквалкер од форум

одиграни 2 пријателски

Кожув - Брегалница 2-0

Рудар - Брегалница 3 - 4

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom