Голем онлајн турнир за DotA by Arena Bitola

• Креатор на темата Креатор на темата bitolskio-T-
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
13 април 2008
Мислења
14
Поени од реакции
0
znaci vaka ke se igra online na ggc pri sto 8te najdobri ekipi ke igraat lan na 16/17 avgust vo pgc ARENA vo Bitola.
principot na prijavuvanje ke odi po pat na e-mail najkasno do 25.07.2008 ( goce1988@hotmail.com) pri sto sekoj tim treba da napisi lineup i klan lider koj treba da ostavi licni podatoci (ime prezime, i telefonski broj)
ucestvo ke go plaka klan liderot "zadolzitelno" na zirosmetka koja ke bide podocna objavena i istoto iznesuva 1000 denari od tim.
pravilata se veke dobro poznati -apxl,1 arcane,1/1 yinssoo/euls itn..
nagradata za prvo mesto iznesuva 500 evra, a drugite nagradi se drzat vo tajnost.

i ova so zirosmetkite neka ne ve plasi nikoj nema da bidi izigran, taka e bidejki turnirot e online pa toj sto saka da ucestvuva mozi da plati bez da doaga do bitola.

ajde da ve vidam kolku ste zainteresirani i prasuvajte poveke vo vrska so turnirot.

VE OCEKUVAME!!!

Не сум тука скоро цел август : [

У локал се соменвам оти некој ќе утепа 5 крипа до 8ми лвл со мене на страна : )

Да бе немам попаметна работа па да давам 1000 на вас, заеби!

ova ne morase da go postiras .. i vo idnina ako imate da kazite nesto pametno slobodno vo drug slucaj podobro e da si molcite...

Извини брат ама мене ова повеќе ми изгледа во стил на "Дојдете, платите за да играте ( и ние фул кеш да си бидеме)":smir:

АААААааааааааААААААа

брачко во тој случај имаш мое ГОЛЕМО извинување...изгледа сум утнал некој ред...:vozbud:

Од кај да знаеме дека е вистина,ова некако ми е мн чудно...
Може некои ствари да кажеш да не убедиш дека ова ич не е сигурно:toe:

Воопшто нема причина за загриженост!
Ако се распрашате подобро и посетите одредени веб страници ке дознаете дека јас сум добро познат меѓу гејмерската популација во Македонија и нема шанси да ве изиграм.. доколку нешто тргни наопаку (а нема) парите кои ке ги давате за учество ќе бидат повлечени на ваше (односно на името на клан лидерот кој ја врши уплатата) така да повторно сите ке бидат среќни а доколку несакате да плаќате преку ж-сметка слободно може да дојдите во Битола во Арена и тука да уплатите за учество .. многу едноставно. Уплатата на ваков начин воедно се смета како ваше олеснување за да не мора да идите до Битола ако сте од друг град, пример Скопје!
Но искрено тоа и не се многу пари 200 денари од човек е мала сума кога станува збор за гејминг :) особено за турнир со толкава награда. Тука објавувам турнир затоа што мислев дека ќе наидам на вистински гејмери после толку коментирани теми кои што ги имате отворено тука мислам дека е време да покажете што знаете, затоа што турнирот е на ниво на цела држава се надеваме на учество на најдобрите македонски екипи како што се insomnia, Enter, setNet, Global Challengers... итн.. Па воедно на ова може да гледате како шанса за да играте на турнир против некој од нив па можеби и да победите. поздрав и респекат!

Можеби и имаш играно си мене, Тито^.^, али ретко играм на ггц, префериам на батл нет :)

па можеби имаме играно а можеби имаш играно и со брат ми пошто тој игра во Macedonia Dota room1 со мојот акаунт :) а јас ретко влегувам таму :)

Ајде бе шо напрајвте ке има тимови од кајгана или слабо ...

ке има како ке нема јас веке го пријавив својот тим BoW FTW!!!! ке ви ги земиме парињата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom