Дали тинејџерите знаат што е љубов?

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Дали тинејџерите знаат што е љубов?...

... НЕ!

Само секс, дрога, музика и многу дрога се разбира и секс!
30032-sex-n-drugs-25cm~Sex-Drugs-Posters.jpg

тоа го разбираме и го знаеме, но неќеме да признаеме!

тинејџетире????????
секако дека не

тинејџетире????????
секако дека не

Како можеш да кажеш дека не знаат:toe:Ако ти знаеш еве објасни што значи љубов или пак кажи дека тоа НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОБЈАСНИ.Децата под 12 години може незнаат:smir:

Ете шо направија младите бунтовници и такви слични трагедии.
Љубов жими таквово на тие години матурбација и лапање е интересно а не се гореле немале дечко да видат појше бла бла и мене ме вадат од такт таквите.

... НЕ!

Само секс, дрога, музика и многу дрога се разбира и секс!
30032-sex-n-drugs-25cm%7ESex-Drugs-Posters.jpg

тоа го разбираме и го знаеме, но неќеме да признаеме!
Јебига, пак си во право!
Али мораш да додадеш на тоа и љубов, да не биде џабе сексот. :tv:

Па... барем мислат дека знаат.

Bas se soglasuvam so toj Hanibal ANte Portas za-" tinejdzerite mozat da pocuvstvuvaat edna posebna, platonska forma na ljubov, koja za niv vo momentot e vistinska..."sto e very very tocno zboru od iskustvo
:toe:

kratko i jasno , NE
vo tie godini se dozivuva nekoj zanes, no ne veruvam deka se dozivuva ljubov....

Epa sea ne treba da mislis orion2 treba da kazes posto si bil tinejdzer najvarojatno pa znaes

А зашто сите "возрасни" мислат дека ако тие не знаеле во тинејџерските години мора никој да не знае?
Мислам...озбилно!
Што не наведете ЗОШТО не би знаеле?Многу е просто и едноставно да пишете едно бедно "НЕ".
Па добро,зашто и би се мачела да ве убедувам...?Вие сте најпаметни и се знаете,нели?:toe:

А зашто сите "возрасни" мислат дека ако тие не знаеле во тинејџерските години мора никој да не знае?
Мислам...озбилно!
Што не наведете ЗОШТО не би знаеле?Многу е просто и едноставно да пишете едно бедно "НЕ".
Па добро,зашто и би се мачела да ве убедувам...?Вие сте најпаметни и се знаете,нели?:toe:
Затоа што за едно 4-5 години кога ќе пораснеши вистински ќе се заљубиш-ќе кажеш на самата себе лелеееј ја стварно појма сум немала што е љубов!
ОК:smir:

Затоа што за едно 4-5 години кога ќе пораснеши вистински ќе се заљубиш-ќе кажеш на самата себе лелеееј ја стварно појма сум немала што е љубов!
ОК:smir:

Да?!
Ова го виде на куглата?Или на гравчиња баеш?Или па,има некој подобар метод кај "вас"(тие што знаат што е љубов)?:tapp:

Девојче јас добро намерно ти кажувам иако сум свесен дека цело време ќе ми тераш инает во врска со ова.
Сеедно ова е најнормална појава за двојчињата во пубертет,јебига џабе да ти кажувам факти да ти вадам статистички податоци итн. кога ти си убедна во погрешното и спротивното.
Но како што ти реков погоре со тек на време сама ќе сватиш. Бај д веј досега никој не сака детално да објсни затоа што треба 5 страни за пишуавње а на крај се е залудно ако се работи за инатеи.:jaj:

Stvarno ova e epten kao.. Vie znaete se.. Tinejdzerite ili potocno nie sme "malite" u slucajot i sme Tapa Dzonson za sve.. Neintelegentni.. Glupi i niso neznaeme.. Abe ajde?
Neznaev da sakam do pred 3 meseci PRIZNAVAM.. Kao site "gi sakav" po moe togas.. Site m ise svigaa potocno ali ne bese toa sakanje mn jasno.. Sega stvarno SAKAM nekogo.. I taa licnost mi znaci poveke od zivotot.. Bez razmisluvanje bi go dala zivotot za nego.. Ljubovta SEPAK NEMA GRANICI..

Девојче јас добро намерно ти кажувам иако сум свесен дека цело време ќе ми тераш инает во врска со ова.
Сеедно ова е најнормална појава за двојчињата во пубертет,јебига џабе да ти кажувам факти да ти вадам статистички податоци итн. кога ти си убедна во погрешното и спротивното.
Но како што ти реков погоре со тек на време сама ќе сватиш. Бај д веј досега никој не сака детално да објсни затоа што треба 5 страни за пишуавње а на крај се е залудно ако се работи за инатеи.:jaj:

Леле,извини ако те навредив и направив да се чувствуваш неубаво поради тоа што не можеш со факти да го докажеш тоа што го збориш...
Немам јас зашто да ти терам инает...живеј во заблуда.
Се најубаво:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom