Најдобри/Најомилени албуми

• Креатор на темата Креатор на темата moonwatcher
  • Време на започнување Време на започнување
Кај отиде народов бе..........Линкин парк...... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

DEATH-Individual Thought Patterns

Moram edna pribeleska da napisam, i toa deka
samo trojca tipovi pisuvaat po cela tema MUZIKA i voopsto ne se interesni so nivnite debilni komentari za NIRVANA, za NAJDOBAR ALBUM,za NAJDOBRI BENDOVI i slichno...se kazuva neso i se stoi na toa.Ako imas neso da kazes za najdobar album, togas napisisi so sakas i chao prijatno,od vas forumov se raspaga ne lichi na formu, ako ne pa idete na kafe eden kaj drug i prajte muabet za Kurt Kobejn, za linkin park i slicho...

Pozdrav ....i se nadevam deka ne vi smeta mojata kritika

SMASH.....OFF SPRING
EVIL EMPIRE ....RATM

V.R.

ако ти сметаат разговорите за Нирвана, не ги читај, или уште боље, отвори си тема за бенд што тебе ти се свиѓа :wink: без тупење молам, секој има право да си збори за било кој бенд

Пуштено на: Сре Aвг 31, 2005 5:25 pm Предмет:
Zero Cool Напиша:
How to dissmental an Atomic bomb-U2
Meteora-Linkin Park
American Idiot- Green Day

WTF????

ако е така тогаш што курац(се извинувам) има он да коментира за Zero Cool и за тоа што него му се допаѓа

ако МСВ и компанија се одлучиле дека најбољи ЗА НИВ се нирвана, metallica, nofx, dream teather....., тоа не значи дека другите што слушаат поинаку од нив не знаат што е добра музика

инаку
нирвана - бљак....тешко комерцијално срање
металика - ако ги поштувате нив, тогаш бришете мп3ките од компјутер под итно

'бати :roll:

абе луѓе бе, не најдов ниеден што не му се свиѓа Нирвана заради на пример, лоша им е музиката, не ми се свиѓа вокалот и слично

сите серете како е нирвана комерцијално срање, луѓе што прво се фаќаат за тоа дали е комерцијала или не, не заслужуваат да слушаат музика, со самиот коментар покажувате колку појма немате од музика, малце повеќе да се ангажирате да научите нешто за нирвана нема да "јадете бурек" толку многу

btw тоа што коментираат МСВ и Месаја е нивна работа, ја само ја бранам нирвана

ај сеа оди погали ја маичката со кобејн, што си ја купил на саем

нирвана бе ееејјј
земи слушај вистинска музика, dig little deeper

а бидејки ти заслужуваш да слушаш музика :roll: , продужи така

нирвана оооууу јееаааааааа
(па тоа мали девојчина плачат, коси корнат за курт, остали членови му завидуваат за тоа, гарант они го имаат утепано, :shock: :shock: :shock: , еве ви фанови на нирвана нова conspiracy теорија за вашиот миленик курт, ајде сеа сите на истражување, зашто девојчињата го сакале курт
а) заради косата
б) фармерките ги носел спуштени
в) очите
г) фак курт, го сакам бубњарот

ајт

а да напишеше нешто поинтелегентно и да ме побиеше со асален коментар, без провокации,

упс сори, толкав ти е капацитетот на мозочето

ако имаш некоја друга глупост да кажеш, продужи овде :arrow: http://forum.kajgana.com/viewtopic.php?t=522&start=420 не ја загадувај темата со неинтелегентни коментари

oouuuu my dear gizooooooo, don't get maaadddd
i might not love youuuuuuuuuuuuu
but
....drum roll.....
kurt will always dooooooooo

ouuuu jeeee
/me korne kosi

fuck off kopilj

и повоторно го покажа капацитетот твој за интелегентен пост, :aplauz: :aplauz: како мал изгледа многу те тепале по глава :wink:

секој нареден пост што не е у врска со темава ке го бришам :wink:

Два броја :

dh9285.jpg

и

dh92ef.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom