folder password protected

• Креатор на темата Креатор на темата VeGaS
  • Време на започнување Време на започнување
Офчар напиша:
не. а би ми користело.

ajde drzi palce do utre nekoj da ne izraduva. mi skurchi od domashnive da mi chepkaat po info!

jas imav edno, no beshe dosadno za upotreba, a imashe i limit za folder size-ot

Folder Guard

Затоа што гарфилд се лути, ке се задоволите само со овој линк

http://www.winability.com/folderguard/

Ван мор тинг: Утре немој некој да прашал што да паравам си го заборавив пасвордот

Dimitarc напиша:
Folder Guard

Затоа што гарфилд се лути, ке се задоволите само со овој линк

http://www.winability.com/folderguard/

Ван мор тинг: Утре немој некој да прашал што да паравам си го заборавив пасвордот
Си го користел ова? Добро е?

И мене би ми користело... Не заради порничите, заради други озбилни работи. :icon_cool

Одлично е ова, само ако најде некој крак или сериски, нека испрати по приватна порака.

Acid напиша:
И мене би ми користело... Не заради порничите, заради други озбилни работи. :icon_cool

порничите ги чувам на дискови.. шо е сигурно, сигурно е.

Фолдер гард е дефинитивно најдобар, а кој сака сериски или лајсенс ки нека ми прати ПП ке му дадам

Гарфилд не се лути

Мала фитна за заштита на фолдер без некој екстра програм. Направете фолдер и додадете ја наставкава ".{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}" и фолдерот ќе го направи како shortcut до Control Panel бидејќи ова е клуч од регистарот за Control Panel. Е сега ако сакате да го вратите во фолдер ќе мора да го отворите со некој File Manager или пак во Nero во Tree View затоа што ако само го преименувате ќе и го смените името ама наставката ќе остане.

пример:

ime_na_folder.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}

fu5kkg.jpg

vardarce напиша:
Мала фитна за заштита на фолдер без некој екстра програм. Направете фолдер и додадете ја наставкава ".{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}" и фолдерот ќе го направи како shortcut до Control Panel бидејќи ова е клуч од регистарот за Control Panel. Е сега ако сакате да го вратите во фолдер ќе мора да го отворите со некој File Manager или пак во Nero во Tree View затоа што ако само го преименувате ќе и го смените името ама наставката ќе остане.

пример:

ime_na_folder.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}

fu5kkg.jpg

ALAL NEKA TI E BATE OD KAJ GO ISKOPA OVA

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom