Каков стол користите додека седите пред компјутер?

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Локација
@home
Изборот на правилен стол е од големо значење посебно ако поминувате долги часови седејќи пред компјутер. Јас имам сменето преку 10 столови од причина што ниту еден не ми се погодил до сега (кичмата ми знае). Искрено најпрактчни испаднаа тарпезариските, озбилно. Се мислам дали да земам од тие канцелариските фотејљи што се вртат, уште таква не сум пробал.
ap123a-r.jpg

Што мислите кој е најправилен избор на стол за работа пред компјутер?

јас имам надрван...овај дрвен:)

Пари за убав стол пред компјутер... штознам низ глава ми поминуваат милион други работи кои можат да се купат за истите пари.

ap123a-r.jpg

Овој да ти кажам го меркам одамна ми изгледа за добар стол дури и за заспивање:)што често се случува кај мене.
Иначе имам од оние што ги ставаат по реклами за детски соби
seconique-connor-computer-chair.jpg

И океј беше, се додека седењето пред компјутер не прерасна во спиење пред компјутер

Toj шо си го постирал чини повеќе него компјутерот, ама како здравјето е најважно, не треба да се штеди, посебно ако пред компјутер поминуваме поголем дел од времето од денот.

Јас конечно се удомив на една асална канцелариска столица (што се врти :))) ). Фала богу.

На троножец седам ...:nesum:

Имам сличен на тој што е наведен во првиот пост, не е толку анатомски направен, но сепак е како прописна канцелариска фотеља. И да, удобен е и се заспива :)

Користам фотеља...незнам зошто ептен се вклопува со масата зошто е голема и се е супер,браво за брат ми и неговото уредување на компјутеров.Сега и може да се спие покрај него...kiki:

kancelariska fotelja. Morase da se zeme nesto pokvalitetno od plasticno stolce za letnikovec. Mnogu vreme se pominuva pred kompjuter i boli grb, gz...

јас седам на фотелја, и баш ми е убо... па и за спиење:tv:
Luca_Armchair.jpg

ова беше најблиску шо можев да го најдам за 2 минути на гугл

Плав. И се врти. :pipi:Го малтретирам во слободно време, ама ич не ми предизвикува болки. Иако не ретко паѓам од него додуше... Ама добар си е. :pipi:

Очите ми се црвени како на врколак или друго суштество од “онај свет “ и во вратот чувствувам речиси спондилозни болки. Дефинитивно треба да го сменам трпезарискиот стол и да ставам некој поудобен за пред комјутер. Или само да се тргнам од пред комјутер.:potsmev:

Очите ми се црвени како на врколак или друго суштество од “онај свет “ и во вратот чувствувам речиси спондилозни болки. Дефинитивно треба да го сменам трпезарискиот стол и да ставам некој поудобен за пред комјутер. Или само да се тргнам од пред комјутер.:potsmev:

Ја ипак би ти препорача столот да си го смениш.:pos2::pos2::pos2::pos2:

Иначем си користам фотеља и мн. ми е удобна. И за спиење не е лоша:helou:

Стандарден стол на вртење. Кога ќе му ја погодиш висината и местоположбата на наслонот кој истотака се поместува доаѓа доволно удобно. Дефинитивно подонро него порано кога седев на обичен стол.

ИмАМ Ептен удобна фотелја... Пробав еден ден на стол да седам али не ми беше згодно.. и пак си ја донесов фотелјата... малце повеке дели од мебелот ама гајле ми е .. важно удобна ми е.. :) толку е голема шо и преспивам онака стуткана на неа некогаш...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom