Дали треба remake на Луна?

• Креатор на темата Креатор на темата T ! F !™
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 мај 2008
Мислења
9
Поени од реакции
0
Nikoj ziv neznae kolku dmg pravi 6-ta na Luna? Probuvav da presmetam, ali nekako izgleda nekako ne logicki, mislam 3000 dmg:vozbud: , toa ne e nikako vozmozno, duri i na Demon Witch 6-ta so Scepter pravi 1000 dmg.

Pa spored mene treba da se napravi remake samo na 6-ta, poso koj znae kolku dmg pravi na eden unit, a samo se zbae po kolku Beams ispusta. Covece toa e mn glupavo!!!!!

Mi treba vase mislenje za ova!!!

А со скептер кој знае колку прави

Nikoj ziv neznae kolku dmg pravi 6-ta na Luna? Probuvav da presmetam, ali nekako izgleda nekako ne logicki, mislam 3000 dmg:vozbud: , toa ne e nikako vozmozno, duri i na Demon Witch 6-ta so Scepter pravi 1000 dmg.

Pa spored mene treba da se napravi remake samo na 6-ta, poso koj znae kolku dmg pravi na eden unit, a samo se zbae po kolku Beams ispusta. Covece toa e mn glupavo!!!!!

Mi treba vase mislenje za ova!!!

Ја стварно не разбирам што не ти е јасно колку демиџ праи луна ??? па убаво ти пишува се у спел дискрипшнот.на 4 левел беам праи 300 дмг на 16 лвл ултито мава 10 таргети од кој што единечен таргет може да биде удрен само 4 пати што значи максимум демиџ на единечен таргет би бил 1200.Сега ти е појасно или?

LoL! se slagam so herbes..so ima tuka nejasno ??
na 16 lvl mava 10 pati ja pusta prvata magija..ako prvata ti e do kraj izbildana toa e 300 dmg...10x300= 3000 dmg..ali ne na eden tip.zaso mozes samo 4 pati da mavne eden heroj...4x300=1200 dmg na eden heroj e max! toa da vi e jasno.E sea...ako gi nacekash na reka 3ca..i pustish zadnja..na 3cata ke naprai po 1200 dmg...a ak ogi fatish 4 dusi....na 1 nema da naprai..ili na site ke naprai po 900 ili neso ..

fala fala, ja neznaev poso ja koga igram ni pisue niso oseven:
Sumons 10 lucent beams, itaka nesoslicno, ili ne e vo red so mojot pc, stvarno nz so e prablemot!
FALA SO MI KAZAVTE!!!

btw, ne mi bese jasnoi kako mozev, da gi fatam Skeleton i Yrnerro, na samo vo suma (oni na puna) ja na pola, i odma pustam 6, a mene skelet samo 1, ja ne umriram, a ovie crknaa odma! znam deka pravi mn dmg, ali kako neme ubija.

Ти пишува и тебе, претисни на плусчето каде што се земаат магии и таму види. Не откако ти е земена магијата.

Луната со Скептер,место 10,ќе и мава 6ката 12 пати,и индивидуално 5 пати по херој најмногу.
Исто така,откога е пуштена,не ја прекинуваат ни станови,ниту пак смртта на Луната :)

Плус,луната се игра со Батерфлај и маск оф меднес,каков црн скептер :)

Луната со Скептер,место 10,ќе и мава 6ката 12 пати,и индивидуално 5 пати по херој најмногу.
Исто така,откога е пуштена,не ја прекинуваат ни станови,ниту пак смртта на Луната :)

Плус,луната се игра со Батерфлај и маск оф меднес,каков црн скептер :)

Абе не ја играм ни јас со скептер ама кажувам ти дека бааги демиџ прави со него

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom