Караоке

• Креатор на темата Креатор на темата cyberlady
  • Време на започнување Време на започнување
пар денови пред катрина во караоке бар во виена ја пеев „хаус оф д рајзинг сан”..
сите знаеме што се деси после тоа..

толку убаво пеам..

Ете.

Офчар напиша:
пар денови пред катрина во караоке бар во виена ја пеев „хаус оф д рајзинг сан”..
сите знаеме што се деси после тоа..

толку убаво пеам..

Леле Офчар мора многу лошо да пееш.
:):)

Чесен збор.

Не ја пеам повеќе The House of The Rising Sun... без потреба.
:cuc: :pop:

ја неам појма од пеење.......ке избегаат сите ако ќе почнам.....:icon_conf :icon_conf

ednash probav da peam drvo pijan u una pred 4 godini vlegov u shank i ja peev od dino merlin sve je laz ama tolku losho zvucheshe sho drugarmi seto toa go snimi na kamera koa go vidov toa nikad poveche na mikrofon nema da peam moze u drushtvo ama na mikrofon ne :)

dajdo напиша:
ednash probav da peam drvo pijan u una pred 4 godini vlegov u shank i ja peev od dino merlin sve je laz ama tolku losho zvucheshe sho drugarmi seto toa go snimi na kamera koa go vidov toa nikad poveche na mikrofon nema da peam moze u drushtvo ama na mikrofon ne :)

сакам тоа да го видааам....:pos:

vrska nemam od peenja ama si prajme doma redovno karaoke ....za zabava si peam i gi ostavam durgive da se krshet od smeenje:))

ја иам еден клип коа сум ќор пијан со другар ми ја пеам „зборови” од дени те чува.. да го качам? :)

мислам, пијан сте ме виделе и тоа не ќор.. ама као пеам, не :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom