Google AdSense (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата TorreNTeR
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво дечки,

Веќе некое време работам на еден портал, и сакам да додадам AdSense реклами, додека сајтот беше во тестна фаза се прикажуваа, но во продукција веќе исчезнаа рекламите, не се појавуваат, некој да помогне околу решение. Каде грешам?
На кој јазик ти е веб порталот?
Во која индустрија спаѓа истиот?

На грешка си пуштив адсенс чек и денес стигна. Ќе го прокнижи некоја од банкиве наши? И колкава провизија земаат?

Sent from my LG-H830 using Tapatalk

На грешка си пуштив адсенс чек и денес стигна. Ќе го прокнижи некоја од банкиве наши? И колкава провизија земаат?

Обиди се во Комерцијална или Стопанска банка.
Ако си од Скопје, оди директно во нивните централи.

Провизија: 400-500 денари / чек.

Следам те на YouTube, колку пари зема од твојот канал?

Следам те на YouTube, колку пари зема од твојот канал?
100 евра се до сега. Ми ја уклучија монетизацијата пред два месеци.

Од која земја имаш највеќе гледаност?
68e5745694910ed2bf0d0815b42e5fae.jpg

И јас имам канал ама немам посети. Ако не е тајна како ги носиш посетителите?

Sent from my iPhone using Tapatalk

И јас имам канал ама немам посети. Ако не е тајна како ги носиш посетителите?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Па ми требаше една година за да стигнам до 600-1000 посети дневно. На почеток оди многу бавно но со тек на време доаѓаат посетители.

Нема некоја тајна, прави повеќе видеа, оптимизирај ги со тагови и споделувај ги по форуми/реддит.

Денес ми ја тргнаа монетизацијата со ЈТ, некој искуство? Избришав 4 видеа што имаа copyright notice (не страјкови)... Дали да пробам сега пак или по некое време? Иначе може преку Wire Transfer со КБ јас така подигам :rolleyes:...

Денес ми ја тргнаа монетизацијата со ЈТ, некој искуство? Избришав 4 видеа што имаа copyright notice (не страјкови)... Дали да пробам сега пак или по некое време? Иначе може преку Wire Transfer со КБ јас така подигам :rolleyes:...
Провери колку subs. имаш.[DOUBLEPOST=1545868745][/DOUBLEPOST]
100 евра се до сега. Ми ја уклучија монетизацијата пред два месеци.

лолз
68e5745694910ed2bf0d0815b42e5fae.jpg

лолз ме зезаш и исклучи го vpn-то на твојот тел.
Stats
Joined Jul 5, 2017 194,322 views 1500субс хеххехе.
Јас имам над 2 милиони гледани а немам уклучено монетизација ни пак нема ни еден copyright.. :)

Провери колку subs. имаш.[DOUBLEPOST=1545868745][/DOUBLEPOST]
лолз
+3000 во месец, ме демонитизираа поради copyright. Прашањето ми беше дали можи пак да се монетизира, но сега проверив е во можност е по истек на забраната...

+3000 во месец, ме демонитизираа поради copyright. Прашањето ми беше дали можи пак да се монетизира, но сега проверив е во можност е по истек на забраната...
За што ти ставија copyright?

За што ти ставија copyright?
Имав две три видеа со copyright скоро 1 година (не copyright strike). И пред некој ден ми тргнаа монетизација и ми стигна известивање да ги отстранам видеата и пак да пробам да монетизирам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom