Фан Клуб: Шпанија

• Креатор на темата Креатор на темата Nikolic
  • Време на започнување Време на започнување

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Гледам има отворено фан клубови за повеке репрезентации а нема за Шпанија.Сакам да прашам дали ова срањево Арагоњес уште не го поканил Раул да игра за репрезентацијата или?

Немам информации за тоа, инаку поддршка за Европското првенство давам токму на Шпанија, имаат добар состав.
Инаку што се однесува, така на светски првенства, симпатизер на Бразил и на Шпанија сум, ама сега е европско и максимално за Шпанија.
Арагонес мора под итно да го повика Раул, би биле одлична двојка со Вилја.

so solidna igra 100% ke go zemat evropskoto
torres,villa,raul,iniesta,joakin,fabregas,marcena,casilas,tamudo,sena,ramos..........

Еден од моите фаворити летово покрај Холандија и Турција.
Се надевам ке освојат.

Еве уште еден фан на Шпанија :vozbud:

Се надевам дека ќе заигра и љубовта Раул летово :pipi:

Јас слушнав дека ќе игра Раул!
А да, сакам Шпанија да освои ЕП!

Шпанија има добар тим али нема да стигне далеку според мене

Еден од моите фаворити летово покрај Холандија и Турција.
Се надевам ке освојат.
Мило ми е што покрај мене има и други фанови на Турција...а и за Шпанија.Се надевам на успех и на двете репрезентации,а воедно тие две се и мои фаворити

Ако го земе Раул тој џибарот стар ќе ги подржувам максимално, ама и без него ми се фаворити.
А мислам дека е штета што и Гути нема да игра, знам што ќе речат повеќето од вас дека е неконстантен во формата, ама се работи за ЕП, натпреварување со многу помалку утакмици одколку регуларна сезона со над 60, доста е да му оди на 2-3 утакмици, тие можат да бидат клучни за освојување на медал на Шпанија.

Али јбг, зошто Гути кога може еден неверојатен Давид Албелда, кој се изнаигра по тренинг терените на Валенсија оваа полусезона, или пак зошто Раул Гонзалес кога го имаш неверојатниот Раул ТАМУДО, кој пред 1 месец се опорави од скршеница на ногата, но сепак тоа не нема да го спречи Арагонес да го изостави Раул Гонзалес, кој постигна преку 20 гола оваа сезона, но не е важно колку гола има постигнато, важно е да не игра во Реал Мадрид, се друго е во втор план. :kesa:

А шо е проблемот со оној копиљ?Дека е бил тренер на Фарса и сега има предрасуди на играчите од Реал?

И ја сум за Шпанија на европсково ама сум против да се повика Раул. Добар беше првите 2-3 сезони после тоа живи на стара слава.Тој да им фати место на Виља и на Торес?

Години уназад мој фаворит знам дека ова е “годината’’ Раул и Виља мислам дека ке бидат у полн ефект заедно со,Фабрегас и Иниеста,за позади Рамос,Перниа и мислам дека е јасно..
Зрели се уиграни и јаки се надевам на пехар летово

И ја сум за Шпанија на европсково ама сум против да се повика Раул. Добар беше првите 2-3 сезони после тоа живи на стара слава.Тој да им фати место на Виља и на Торес?
Абе каква стара слава 18 гола има дадено човекот оваа сезона...има 30 години а трча како мало дете секој натпревар има истрчано во просек 10 000 метри...можеби не е за прва постава неможе да им земе место на Виља или на Торес али би им бил одлична замена...во секој случај подобра од Тамудо

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom