Менструација

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
123 напиша:
@ StenmarC

Daj otvori druga tema sto ti lezi pa ke diskutirame, vazi...
Ne se sekiraj ke idam kontra.

123 nemam jas nistho protiv tebe pa da si ideme kontra ... samo go napisav toa shto go znam i mislam.... ti ne pokaza/dokaza deka gresham neli? a velis deka nemam pojma (ne go rece ova, ama spored kontekstot na toa sto go napisa taka mu doagja)
Poazi mi kade gresham, pa posle i izvinuvanje ke dobies :wink:

Далеку од тоа дека ми смета, не те разбрав што е муабетот, т.е. што има тоа врска со дефиниција за менструација, не ме сваќај ептен лошо на секое. Btw, мене ми се нема случено такво нешто.

divine напиша:
Далеку од тоа дека ми смета, не те разбрав што е муабетот, т.е. што има тоа врска со дефиниција за менструација, не ме сваќај ептен лошо на секое. Btw, мене ми се нема случено такво нешто.

Nema vrska so definicija, samo kazav licno iskustvo.

Ок, мислев дека треба нешто меѓу редови да сватам ... како и да е, ај да не забегуваме повеќе :wink:

natasa напиша:
Po muabeto svativ nesto mene ne mi tece krv nego sok od borovnica :lol: :lol: :lol:

Можно е знаеш???
Ништо чудно сеа да се избаци 123 со некој пост од типот - “Тоа што ви тече не е крв“ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Почнаа црвените деновиииииииииии :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Грозно од почеток до крај.

Лудница мерак МЕ ОТКОРНА СТОМАКОТ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ајде бе ќе помине:)))) јас ќе ве тешам сеа сите з`ш мене ми заврши :mrgreen: ко ќе ми дојт мене вие ќе ме тешите :cry:
Ах.. пази тече! :( :roll:

Ај фала за утехата :D :D
Опс еве го пак :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Река:))) како викаше онаа на рекламата...
Гадно е чувството дури кога и во бања сваќаш дека се оние денови :lol: :cry:

Ма не баш е супер :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Бљаааакккккккккккк :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom