Менструација

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
m.. JA dobif pred edna godina.. Na 13.. A inace.. Mi teknuva prosliot mesec.. Denta pred da dobijam.. Se ispokarav so deckoto i pocnav da placam bez pricina.. Taka mi dojde.. I den denes koa me prasuva sto mi bilo togas POIM SI NEAM :)

zafrknata напиша:
Ако мене ми текне на некој немора да значи или обратно така да не не терај да читаме меѓу редови и кажи што сакаш да кажеш и исто така кога не си паталец тогаш што туку гаташ :pos:

...ti praam trikovi ma, zafrknata sto si pa ti,sto sea...zena si chitaj megu redovi,ja kako znam da chitam a ne sum zensko,ali ako si u "stage PMS-NO!!!":tv: ,ke ti prostime ovoj pat da ne rechesh deka sum mnogu surov ko...hahahaaaa...patalec ili gatalec...odgovor je u shishu...ustvari ...sakam da kazam - neznam da recham...:pos2: :pos2: :pos2:

...ete gleash maleckono pogore kako si kazalo iskreno deka ako ne bil dechkoto so nejze koa dobila nema da se se skarale togash...i toa e toa.

Ljupco напиша:
...ti praam trikovi ma, zafrknata sto si pa ti,sto sea...zena si chitaj megu redovi,ja kako znam da chitam a ne sum zensko,ali ako si u "stage PMS-NO!!!":tv: ,ke ti prostime ovoj pat da ne rechesh deka sum mnogu surov ko...hahahaaaa...patalec ili gatalec...odgovor je u shishu...ustvari ...sakam da kazam - neznam da recham...:pos2: :pos2: :pos2:

Токму така или можеби сакаш да речиш али не знаеш што!
Туку да ти помогнам малку, назад на темата

Ljupco lesno ti e da se majtapis, ama i da treba sekoj mesec ista bolka da trpis, i milion neprijatnosti ne bi zborel taka:tapp:

...e sea...zatoa imate neshto sto se vika darba od gospoda- majchinstvoto,ja lichno bi se menjal za da vidam kako e toa i ne bi se zalel ich,ali pa ne bi bil losh u sekoj sluchaj sprema nekogo sto e so mene...mislam nekako nema logika,da o napraish nekoj lom u moment na osetlvost pogolema a bez prichina...aj dobro dosta vishe na temava...dobro,aj ne praam vishe trikovi...u pravo ste,izglea ke mora da trpime sfe nie loshite mashki...priroda sto da praish...abe alooooo,dzigerot ni go izedovte vishe...hahahhaaaaaa

ke trpis i dziger jadenje ako sakas bebcinja:toe:

Мене ми касни 1 месец :):):)не сум трудна

ivaa напиша:
Мене ми касни 1 месец :):)не сум трудна
Од кај си толку сигурна освен ако не си имала досега ништо:)

zafrknata напиша:
Од кај си толку сигурна освен ако не си имала досега ништо:)

Па сум немала,затоа сум сигурна:helou:

Аххх...Мрзам кога имам добиено.Многу сум чувствителна тогаш и се ме нервира.Нервозна ептен сум.Менструални болки имам првиот ден и тогаш мислам дека умирам, недај боже тогаш некој да биде во моја близина...Секогаш ми доаѓа редовно, никогаш не ми подранило ни закаснило и тоа е добро:)

До пред некој месец, имав безболни менструации, но последниве месеци имам болки, не многу силни, но сепак .. Понекогаш пијам апчиња, понекогаш не, зависи колку боли. Проблеми со нервоза, ова - она, немам, фала богу.

Уф менструација овој пат ми каснеше 3 дена едвај чекав да добијам зошто ме искина стомаков од болки, кичма и ред други работи. Ама затоа потоа се чувствувам прекрасно како да ми паднал некој товар.

Без навреди на сите , ама темава е малце гадна.Искрено мислите дека сакам да знам колку крварите , кој влошки и тампони ги користите и на колку време ги менувате . Малце интима плс :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom