Кој(а) си пак ти сега...!?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
Не ми се случило неверувам дека некогаш ке ми се случи ама ако се случи валда би испаничила..:kesa:

Ne mi se slucilo i mislam deka ne moze da mi se sluci zasto sekogas se sekavam so kogo sto sum pravela duri i koga sum mnogu pijana.

:.не се десило..а и се надевам нема никогаш(никогаш не вели никогаш)..ама доколку биде еден ден..се надевам дека ќе спие..и онака собирање алиштата и џом да ме нема..хммм незнам..не би сакала да останам и да го гледам уште подолго лицето тоа непознато..а ако се деси со некој познат..да се знаеме...и да ме искористил..леее мајката му ја е*ав...:toe:

Неееее, не ми се случило ...а ако ми се случи? ПА сигурно ке почнам да му поставувавм одоколу прашања да пробам да се сетам како ли сум завршила со него...:uvo:

Глеј... да имам секс со некоја и да не знам која е...и од прилике како сме стигнале до кревет... не ми се случило.
Тоа му се дешаваше на Црни (бомбардер)...
ама човекот си имаше црни рупи у сеќавање...

Али ми се десило неколку пати до сега да се направам стуб и да си фатам женска...
и утредента на сети се главо босанска :tapp: да го вртам именикот од телефонот за да ми текне како се вика.
Позови пријатеља... е спасоносната опција у такви... тешки моменти.
Или ако и он не конта(се правиш стуб обично барабар со другарчињата) ,зимаш еден од нив со тебе и се чекате заедно,и као ги запознаваш на лице место.:kesa:
Ми се десило и да си легнам со сестра на другар која што ме гањаше ама баш дугачко време...
и јас као не контав и бегав од цела таа комбинација
(страшно е да се ебеш со сестра од другар... :vozbud:)
Али ... ние другарски искочивме еднаш...
па малку повеќе попивме...
па мене срам ми е и сега кога зборам за тоа...
ама на малку повеќе испиени `чашки` видиш не сум имал толку против,и сабајле кога станав и кога ја видов до мене ми стана се јасно...
Онда... онда спремив кафе и доручек...
и цело време дур `малата` стана си размишљав погоден текст со кој што ќе и објаснам дека станува збор за ГОООЛЕМА грешка.
Тачно така и направив...
после едно време според поглед (насмевки) и муабет сфатив и дека женска му од другар ми знае...
ден-денеска се инатам сам со себе и нејќу ни да помислам дека он знае.
http://uk.youtube.com/watch?v=hzbb3GhegLo&feature=related

Tоа ми се нема случено. Ама ми се има случено да се напијам повеќе од моите граници. Се измував со едно девојче кое што прв пат сум го видел. Па дури и броевите сме си ги запишале. Бевме во ''Down Town'' на Амадеус мислам.
Утредента уште мамурен, станувам и гледам 15 пропуштени повици од некоја си ....... :S
А ја појма нема која е.:helou:

Nema shansi jas koa sum eptem eptem pijan ne mozam da ebam ... taka da ne moze da se sluci ... dakle koa pijam do smrt ne mi teknue za zenski :tv::tv:

ми се нема случено тоа
ама ми се има десено: позле многу блесава журка, утредента на кафе седнавме, и стасува типката и ме залапува а ја првпат ја гледам, не се здрвев, одма ми текна дека ноќта праев нешто ама ич не ми текнуваше со која, и после му шепнав на тој до мене:абе како се вика оваа шо ми седи у скут и ипот прсна од смеа, после им кажа на сите и сите мене ми се смееја... па и јас си се смеев :vozbud::vozbud:

Нема шанси да се начукам до толку за да изгубам контрола и да не знам со кого сум легнала. Поверојатно е тоа да и е на девојката оправдување пред светот, отколку реално толку да испие за тотално да и се избрише меморијата.

Како прво, ако сум толку пијана што не можам на нозе да стојам, нема да бидам физички способна да имам секс. А дури и да имам, ќе бидам пасивна до степен на мртовец, што ќе го направи дечкото силувач и узурпатор (евентуално, некрофил :icon_lol: ).

И да се случи некогаш да се разбудам крај некој кој не го познавам, секако ќе се сеќавам на лицето и на тоа како сме стигнале до ова дереџе, ма без оглед на тоа колку сум испила.

Пијан си до бесознание, а некој те ебе...не се викаше тоа силување?

Поверојатно ми е да се тешиш дека не се сеќаваш.
Особено ако си мушко...Пошо нели кога сте ептен дрва као не ви се дига? Или не?Како и да е...

Лично, уше ова ми фали да ми се деси и листата not supposed to да биде потпуна.

мене ми се случило, кога бев на одмор и кога сае разбудив сабајлето видов една стара жена со метла во раце!
А таја била уствари мајката на газдарицата што дошла да исчисти!:)

Пијан си до бесознание, а некој те ебе...не се викаше тоа силување?

Поверојатно ми е да се тешиш дека не се сеќаваш.
Особено ако си мушко...Пошо нели кога сте ептен дрва као не ви се дига? Или не?Како и да е...

Лично, уше ова ми фали да ми се деси и листата not supposed to да биде потпуна.

Зависи... :)
Најчесто не се дига кога си ептен дрво али кога ќе се дигне не го спушта никаква сила, а некогаш само по себе како утринска куродрвица си се појавува... Ако насабјле се вика утринска оваа може да биде пијана куродрвица :)

Ми се нема случено и сакам така да остане.

не ми се случило, а не би ни сакал такво нешто да ми се деси

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom