други ден човечки органиКакво оправдување, денеска фармерки утре крв ќе крадат![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
други ден човечки органиКакво оправдување, денеска фармерки утре крв ќе крадат![]()
Разбрав и на кој принцип ги краделе. Зимале закачалка со по 3-4 пара закачени фармерки и демек пробуваат во гардеробата. Еден пар остануваат на нив, врз тие си ги облекуваат фармерките со кој шо дошле и ја враќаат закачалката со пар помалку. Додека да види продавачката џом да ги немаама ете, некоја ги сетила. Живо ме занима кои се
![]()
Поради немаштија се краде еден пар, а не се ровараат сите бутици од трговски до центар. У градов има многу сиромашни, ако сите посегнеа по крадење кај ќе беше крајов?Кои и да се, ако не е поради збеснатост, туку поради немаштија, апсолутно ги поддржувам. Државата ве краде од денот на вашето раѓање, па никому ништо.
Поради немаштија се краде еден пар, а не се ровараат сите бутици од трговски до центар. У градов има многу сиромашни, ако сите посегнеа по крадење кај ќе беше крајов?
Кои и да се, ако не е поради збеснатост, туку поради немаштија, апсолутно ги поддржувам. Државата ве краде од денот на вашето раѓање, па никому ништо.
Кога може во име на државата да се краде без трошка срам, може и народот. Ако посегнеа сите по крадење, крајот ќе беше нов почеток. Масовната кражба би значела масовен револт, а тоа и не е така лошо.![]()
Поради немаштија се краде еден пар, а не се ровараат сите бутици од трговски до центар. У градов има многу сиромашни, ако сите посегнеа по крадење кај ќе беше крајов?
коа какоВелес е срцка.
Само собирање екипа и одење нагости малце до кај негоКој е онон краставион security во Васил Главинов шо стои. До сега немаше обезбедување, мамицата да му ја ебам 9 години учев таму, секој ден кога си одам од школо минам, и денеска со другар ми одиме, иде ни се издерава се дере да вртиме од околу, башка и шамар му удри на другар ми, му се мочам на тоа фацата крива. Нека дојде во Узус нека биде обезбедуење..
Кој е онон краставион security во Васил Главинов шо стои. До сега немаше обезбедување, мамицата да му ја ебам 9 години учев таму, секој ден кога си одам од школо минам, и денеска со другар ми одиме, иде ни се издерава се дере да вртиме од околу, башка и шамар му удри на другар ми, му се мочам на тоа фацата крива. Нека дојде во Узус нека биде обезбедуење..