Компјутери низ училиштата во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата ^Exotic^
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам денеска во весник, компјутерите заклучени и искрадени? Дали е така? Дали некој кој учи во средно може да направи фотографии од оштетените компјутери да и да ги постира на форумов? фала

Гледам денеска во весник, компјутерите заклучени и искрадени? Дали е така? Дали некој кој учи во средно може да направи фотографии од оштетените компјутери да и да ги постира на форумов? фала
Види. Од што ми имаат кажувано некои другари куќиштето си стои се, ама да го отвориш внатре ништо нема. :)
Кај нас ги ставија само компјутерите, уште не се пуштени, па наставнициве земаа мониторите појма неам кај ги затурија.

Погрешна инвестиција:tapp: Кај нас се уклучени ама џабе не работиме ништо на нив во врска со часот само играме игри помалку внимаваме и тоа е ова беше инвестиција со цел повеке да научиме ама изгледа наопаку:nesvest:

живи глупости се тоа компјутерите. јас на пример сум уште основно и во некои училници има компјутери и само си фаќаат прашина па им текна на наставниците ги склопија во шкафовите. само добро послужуваат коа испрашува некој да се скриеш и да потчитнеш нешто а за тестови не носат во други училници кај шо нема компјутери.....глупаци

Абе кај нас да видите што се компјутерите.Од 30 само 1 работи.Уште првиот месец ги искршија и крадеа делови.Све лом е од дивјациве(албанци)за нив компјутери требало.Најголема грешка на Груески:toe:

Погрешна инвестиција:tapp: Кај нас се уклучени ама џабе не работиме ништо на нив во врска со часот само играме игри помалку внимаваме и тоа е ова беше инвестиција со цел повеке да научиме ама изгледа наопаку:nesvest:

ауу абе ти ного почна да учаш...

бај д веј да се вратам на темата... Компјутерте ни се само за мнс

седење игри и ништо друго ....тоа е ама супер се за препишување
:baeh::baeh:

ауу абе ти ного почна да учаш...

бај д веј да се вратам на темата... Компјутерте ни се само за мнс

седење игри и ништо друго ....тоа е ама супер се за препишување
:baeh::baeh:
е ај не учам јас:vozbud:...абе брачет види коо ке размислеш малко нели е така?:smir:

Верувај нема да сакаш да ги видиш. Немаме мауси, тастартурите да не зборвам какви се...мониторите уште полоши..
a23uxk.jpg

еве многу мал дел од тоа во каква средина учиме
Види. Од што ми имаат кажувано некои другари куќиштето си стои се, ама да го отвориш внатре ништо нема. :)
Кај нас ги ставија само компјутерите, уште не се пуштени, па наставнициве земаа мониторите појма неам кај ги затурија.
Па од една страна тоа е добро... си ги чуваат за да не се плаќа оштета..
а ние..:nesvest:

Нишо.. Пиши пропало.. Од една страна, зошо ни ги кладоја ко не ни ги уклучвет, па и да ни ги уклучет, шо к*р ќе ни ги уклучет ко наставнициве појма немет.. Ај ние ќе баратаме, лесно ни е нас, напредни сме... Од друга страна шо ни ги кладоја да збирет прашина, да неам место еден учебник на клупа да ставам, на колејнци ко пештерски љуѓе да пишиме. Ама битно, ние сме Европска Македонија со компјутери и сколиоза за секое дете..:smir:

Па да rock-kate, Џабе, како да немаме, ги исклучуваат, ништо не работиме на нив. Исто секаде.

Треба да се седи под број, и штом се забележи оштетување да се пријави, па така тој што имал час таму и не пријавил тој да ги покрие штетите, па потоа ќе видиме дали ќе ги крадат и кршат.
Кај нас во училиште работат,само во последно време гледам копчиња од тастатури низ ходниците.

А Вес вие уште малку треба да почнете да ги земате за стара пластика :nesum:

Кај нас се уште се одлични компјутерите, сочувани се, а знам школи каде се лом направени. Иначе не очекувајте некој од класот да пријави оштетување на компјутерот од страна на другар

Треба да се седи под број, и штом се забележи оштетување да се пријави, па така тој што имал час таму и не пријавил тој да ги покрие штетите, па потоа ќе видиме дали ќе ги крадат и кршат.
Кај нас во училиште работат,само во последно време гледам копчиња од тастатури низ ходниците.

А Вес вие уште малку треба да почнете да ги земате за стара пластика :nesum:

Треба да се седи по број ама ние си забушаваме на повеќето часеви па си седиме кој каде сака. А супер шо ги стаија барем сега на досадните часеви има шо да прајме си уклчуеш Кајгана и Фејсбук и раат си:smir:

Ме интересира колку инчи се мониторите во училиштата. Тие сивите и тие црните дали се иста димензија? Ви Благодарам!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom