- Член од
- 6 јули 2009
- Мислења
- 491
- Поени од реакции
- 16
Не е некоја утеха али под 1000 тешко дека ќе помонешјбг, како шо планирам јас грбот да го средвам , да не треба некоја 4 цифрена сума на евра да дам

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е некоја утеха али под 1000 тешко дека ќе помонешјбг, како шо планирам јас грбот да го средвам , да не треба некоја 4 цифрена сума на евра да дам
Не ти го разбрав малку прашањево :nesum: ако мислиш која јачина ја применува при тратманите ондак зависи. Најпрво започнува со пониска температура за да види како ќе реагира кожата после првиот третман, па понатаму ако има потреба т.е. ако малку се пожалиш дека не си задоволен ќе ја зголемува постепено енергијата при третманот. Кај мене на пример почна со пониска јачина пошто имам доста осетлива кожа и светол тен па беше ризик од пукање на капилари и слични проблеми. На секој нареден третман си се жалев дека не сум задоволна, дека сето ова е без врска, дека немам никакви резултати, и постепено на секој нареден третман јас добивав третман со појака енергија. За сега на последниот третман употреби најјако што може за мојот тип кожа (као наводно така требало немам појма). И воедно тоа си беше и последниот третман кај Др.Анчевски, веќе очи нема да ми видат, лажговци со тапија! Едно нешто што ме привлече да отидам таму беше дерматологот која направила третман под пазувите, искрено изгледаше ко бебешко газе тоа место, но сепак реално гледано и јас да сум на нејзино место секако дека многу поефикасно ќе си го правам третманот отколку на некој што ми е едноставно само пациент.а на која бранова должина се овие апарати ако може да знам?
а на која бранова должина се овие апарати ако може да знам?