IMBA комбинации за страна

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Насловот кажува се дечки,пишувајте ги најдобрите комбинации од по два херои,кои би оделе заедно на страна.

Мене на памет ми доаѓаат :

Тинкер и Зевс - ретко кој ќе го преживее овој early game терор.
Шкорпија и Бане Елементал - спиење и 6ка од Бането,и шкорпијата фино-лепо секој пат може да дојде до нив и да стакува земјотрес.
Абадон и магина (само против меле) - Противниците ќе бидат слаби со health од штитот на абадон,и уште послаби со мана,бидејќи магината констатно ќе им се фрла на кула со штит,и после блинк назад :)

Еве засега толку,има многу подобри комбинации,ама рано е и ништо не ми текнува...

Скелетон кинг и лина/ лешар, чук, втора, прва, ајде на фонтана.
Свен и лина/лешар исто
Шкопија и лина/лешар ...
Алхемист и ланаја .. мх, мх. мераци =))

Techie/Ezalor

Оваа комбинација е комедична и убитачна! :D Со еден мој другар партали сме правеле со овој тандем на еуробнет.

Alchemist + Yurnero = wow

Превод:
Овој пушта стан + другиов се врти(окулу стануваниот) = њоњ :)

Medusa/Razor

Chain Lightning ftw!

Drow ranger/Viper слоњ еден куп плус крекер то е

Butcher i Sven

Butchero zavlecuva Sveno stan / ke go gricne i .. :)

Knight Davion и Yurnero -едно станче и вртење,и било кој херој ќе умре,макар и кентаур.Испробано со Мерфолк врз Кентаур и Боне :)

mac, i komplitli agri ! :)
on topic: axe + tiny eden dobar toss do herojot ovoj bareseek. posle tiny stun axe 6 i ......... :) moze i tiny,axe,earth ...

Пфф.. вчера не замараа на страна овој Puck i Tiny.. Можеби поради тоа што со мене беше еден ретард од трол кој не правеше ништо :S

Jas bev sladar.. ali posle gi skrsivme :)

Solo sven.... :))))))))))))

ne be :P se shalam :))) nema smisla :))) Epten jaka kombinacija e Axe i Naix...ama naix so usporuvanje i axe so berzerk* ili kao se vika prvata -.-
Ja so axe,i nekoe tipce so naix,tepavme na strana venge i traxex :)) firstblood-double kill praam na 3 lvl so axe -.- <3

dobra kombinacija
omniknight + naga = neznam so se pravi!!!!!!!!!!!!!:vozbud:
od omni usporuvanje (degen aura), naga mreza, baska lecenjeto na omni.
probajte ke vidite!!!!!

Abe na strana skeleton i sven da vidis kako dupinjaat so stanovite:)

SK i TS= PWNAGE
Tiny i Lina=PWNAGE
Solo sven pwnage :PP

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom