С.О.С. за registration wizard

• Креатор на темата Креатор на темата _Queen_
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
9 јануари 2008
Мислења
99
Поени од реакции
1
Веб-сајт
www.cashfiesta.com
Мојот проблем е што на секое стартување на оперативниот систем ми го јавува следново "the registration wizard cannot run because the system information is either not available or incorect".
Доколку некој се има соочено со овој проблем ве молам да ми помогнете да го решам.

Фала и поздрав до сите.

Мојот проблем е што на секое стартување на оперативниот систем ми го јавува следново "the registration wizard cannot run because the system information is either not available or incorect".
Доколку некој се има соочено со овој проблем ве молам да ми помогнете да го решам.

Фала и поздрав до сите.

А барем МАААААААЛКУ да пообјаснеше што ти прави, каде, зашто, кога, од кога, што си направил, што оперативен систем користиш, за што е проблемот???????????????

Користим Windows HP. когај ке го стартуем ПЦ-во откако ке се подигне оперативниот на самиот старт ми јавува како порака тоа со registration wizard-от и имам опција само ок да кликнем
и откако ке кликнем продолжува најнормално да си функционира ПЦ-во.А когај ке напраем рестарт пред да се рестартира ми се прикажува blue screen еден на кој што ми вели рачно да му напраем рестарт т.е. "press the restrat button".
Pozdrav

Користим Windows HP. когај ке го стартуем ПЦ-во откако ке се подигне оперативниот на самиот старт ми јавува како порака тоа со registration wizard-от и имам опција само ок да кликнем
и откако ке кликнем продолжува најнормално да си функционира ПЦ-во.А когај ке напраем рестарт пред да се рестартира ми се прикажува blue screen еден на кој што ми вели рачно да му напраем рестарт т.е. "press the restrat button".
Pozdrav
Кој ти го инсталираше виндовсот... направен е превид во последните чекори- екрани од инсталацијата, односно кога прашува дали да ја регистрираш својата копија од виндовсот е штиклирано ок и сега тој стално се обидува тоа да го направи.
Решение...ако знае некој подобро нека напише..мое..реинсталација на виндовсот.

Кој ти го инсталираше виндовсот... направен е превид во последните чекори- екрани од инсталацијата, односно кога прашува дали да ја регистрираш својата копија од виндовсот е штиклирано ок и сега тој стално се обидува тоа да го направи.
Решение...ако знае некој подобро нека напише..мое..реинсталација на виндовсот.

Па тоа би ми го барало уште од почеток кога го имам инсталирано оперативниот не сега откако се пројдени неколку месеци.

Инаку знам дека како решение е да го преинсталирам само работата е што не сакам.Сакам само проблемов да се санира.
Ова го најдов на нет " http://support.microsoft.com/kb/q180175/ " како помош да кажам за проблемов ама не верувам дека ке биде успешно.Ке видиме.
Поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom