Вардар пронајде нов голман во Франција!? - Слободен печат
Портнер е најталентираниот швајцарски голман на оваа земја. Ракометните експерти му предвидуваат голема слава, но зачудувачки се наоѓа во тешка ситуација.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе доста се акате од земја,доста! стоп! споредувате екипа формирана пред еден месец со двократен европски шампион.
Во моментов Еурофарм делува поозбилно него Вардар
Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk
Смирено, ништо нереално не напиша. Нема потреба од трескање глупости.Абе доста се акате од земја,доста! стоп! споредувате екипа формирана пред еден месец со двократен европски шампион.
Иди си кај нив на страма и таму дркај го...
Де. Форум е. Не само хвалоспеви.Абе доста се акате од земја,доста! стоп! споредувате екипа формирана пред еден месец со двократен европски шампион.
Иди си кај нив на страма и таму дркај го...
Go izbisaa postot za severdzanite ili ti go brisese ????Сите знаеме во што гомна сме...и искрено ме боли qур,за тоа што се дешава во друг клуб !
не,јас сам,не го избришавGo izbisaa postot za severdzanite ili ti go brisese ????
не,јас сам,не го избришав
Јас го избришав.Go izbisaa postot za severdzanite ili ti go brisese ????
Ne e toa of topik, tuku realnostЈас го избришав.
Си имате теми за Генерална дискусија за ЕП или Случувања во Македонија каде што може да си дискутирате на тие теми. Тотален оф топик кој ќе развие некоја глупа дискусија.
Od pocetok na naredna sezonaСанталов кога треба да дојде во Вардар?
Да имаме планови за иднината, Косоротов и Санталов одлично би дошле во репрезентацијата. Дополнително, има интересни играчи од други репрезентации кои би можеле да ги привлечеме, пред се' од Португалија.
Атман е во очајно слаба форма, не само што е слаб во Вардар туку и за Русија беше најслаб играч на теренот.
Косоротов игра за Чеховски Медведи и заработува 5000€ месечно (најплатен играч у Чехов)Иначе за добра понуда не би го држеле,и би го пуштиле без поголеми проблеми!Косоротов каде игра и кога му истекува договорот?
Во врска со постот мислам дека не праведно ми е избришан,ама ти си модератор ти си знаеш.Да имаме планови за иднината, Косоротов и Санталов одлично би дошле во репрезентацијата. Дополнително, има интересни играчи од други репрезентации кои би можеле да ги привлечеме, пред се' од Португалија.
Атман е во очајно слаба форма, не само што е слаб во Вардар туку и за Русија беше најслаб играч на теренот.