Што е потребно за секс?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Аха епа си имаш тактика, кај тебе нема бегање, како и да е нема да си отидеш не задволен, убаво си смислил знаеш ? :pipi:

Па не ми текна тоа одеднаш, полека со тек на време учејќи се од искуството и грешките шо сум ги праел во минатото

Па не ми текна тоа одеднаш, полека со тек на време учејќи се од искуството и грешките шо сум ги праел во минатото

Јасно ми е, неможе човек да се труди да задовли нечии потреби и се по ред фрустрации, и на крај да си отиде незадоволен, сето тоа мора да е обострано, а ете ти си нашол алатка како да си насмеан на крајот од денот или ноќта-зависи кога си по ефектен.. тоа не му оди одрака баш на секому.

- - - Што ви е потребно за еден општ секс?

Голема привлечност кон тој маж

- - - Дали и зошто имате потреба од општ секс?

Немам потреба од општ секс

- - - Колку често знаете да си кажете "Е денес нешто морам да легнам!"?

Никогаш тоа не сум си го кажала

- - - Дали денес може да се разграничи кој повеќе практикува општ секс помеѓу мажите и жените?

Сметам дека сеуште мажите практикуваат повеќе општ секс од жените

- - - Бидејќи тоа е се` почеста појава, на што се должи и колку е добра, а колку лоша?

Брзиот ритам на живеење, егоизам, себичност, забава, размазеност ...

Доколку е пропратена со силна страст и истата има веројатност да прерасне во нешто посериозно (вистинска љубовна врска) - многу пријатно би била изненадена

Доколку се практикува често, ризично, без почит кон другата личност (другите), се злоупотребуваат нечии чуства и углед - тотално не го оправдувам

добар алат! не во смисла на големина, туку во смисла да не свршиш за 1 мин! шо ке ти е курац од 22 цм ко 2 пати го стаде и Пао пао си свршил,... се е до издржливоста, и да не биде монотон сексот, секојпат кога ке ви се здосади менувајте, ке имате поздрава и подолга врска! (без здрав секс не иде врската далеку)
П.С. пичколизачите се појаки ебачи , кој се грози од путката не е јак ебач!(прајме муабет за нормални и чисти гениталии!)
позз

f048.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom