nikaТa
Mr.Lover Lover
На гарена, го постирав нубот од нервоза
ама вреди и овде да го постирам

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Vanguard Strikes again! Истиот билд што го имаше и на траксот ,добро знаеш ти нешто друго да склопиш освен vanguard и s&y??Мац дај преименувај ја темава во Vanguard скриншот
![]()
Мац јави ми се коа ќе изиграш вака чаирски![]()
Ти да играш против кунка со мапхак.Не би можел, срце би ме болело со рики да умрам 10 пати.)
taj noviot blade, e korisen samo protiv heroi kako void,sven i nekoj drugi slicni koi ti skoknuvat i te jadat, i toa dokolku igras heroi kako sf koj otkako ke go pustis, mozes da pustis ulti i 3 raze i pak da bides korisen, rikito ne e eden od niv
![]()
Гледај од аспект кај што важен е dmg. Рики има ненормално многу agility а магијава има ненормално многу мал cd. Да, ќе кажеш дека побрзо би го убил со удари во прашинка, ја ќе ти вратам со контра реплика дека ако ми избега можам да искористам, и ти ќе ми кажеш дека имам блинк страјк. И тука си потполно у право и се слагам со тебе дека ја онака само решив да ја праам склопкава оти дава agl многу. Иначе пак не би ја направил склопкава на рики, боље е каде каде butterfly. Па еве да заштедам време само со реплики и секакви ствари, нели сум swelltaj noviot blade, e korisen samo protiv heroi kako void,sven i nekoj drugi slicni koi ti skoknuvat i te jadat, i toa dokolku igras heroi kako sf koj otkako ke go pustis, mozes da pustis ulti i 3 raze i pak da bides korisen, rikito ne e eden od niv
![]()