Дота турнир во Ентернет

• Креатор на темата Креатор на темата merfolK_
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
10 септември 2007
Мислења
184
Поени од реакции
1
На А1 тв. даваа реклама за дота турнир у ентернет ај ако е некој поинформиран нека пише овде колку пари е за учество и нека го пише бројот за контакт не го запамтив:nesvest:

ЕДВАЈ ЧЕКАМ ! :drk::vozbud::drk:

:drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk: :drk:

Штета не ми се доаѓа во Скопје само за Дота (=

Ах бе Шорти :)

дајте да направиме Кајгана тимче и да им влеземе у фаца на сите.

Колку е бе 300 ден највеќе билет,башка кој сака кај мене ќе спие.

И Мерфолк ти кажав на мсн,не се возбудувај толку,има да се утепате од губење :)

Ај ќе тркнам до Ентер денес или утре,и ќе пишам што точно како и колку за учество.
Мислам дека беше од 4-5 мај.

turnirot e od 9 do 11 maj samo prasaj kolku e ucestvo i broj za kontakt i prajavuenje tim

Ne se nadevajte deka ke go zemete turnirot :) Nie sme stubovi vo sporedba so ins. team [AoW momcite + Liska <3]
Titans se dobri..samo neznam od kaj se -.- ne se od sk znam! -.-
Ima bratce mnogu dobri timovi...ali u sekoj slucaj ins. team ke go zemat turnirot..ako voopshto ima turnir u enternet ..

Мац давај повеќе информации и да праиме тим.

Потато би можел да спие кај мене. :smir:

Лош датум, има гимназијада од 8 до 10 мај : )

Ништо мај нема да бидам ич македонија лош датум.

epa poso gledam deka nikoj niso neznae eve vi :P

На 9,10,11 Мај 2008 Год. Локација Ентернет 1 Центар Ке се одржи голем турнир во Дота Аллстарс ( верзија 6,48b ).
Привување најдоцна до 6ти Мај,Во просториите на ЕНТЕРНЕТ 1 и ЕНТЕРНЕТ 2. Начин на пријавување:
Пополнувате пријава што претходно ќе ја побарате на каса во Ентернет.
Со пријавата тимот уплатува 500 денари.
Секој тим се состои од 5 члена и +1 резерва.
Со самото пријавување добивате упатство и правила за турнирот.
Системот на натпреварување ке биде елиминационен. Полуфинале и финале Bestof3 (bo3).
Наградниот фонд изнесува минимално 500евра со 32 пријавени екипи.
Ако бројот на екипи ќе биде поголем тогаш фондот на награди се зголемува исто така.
За подетални информации јавете се на касите во Ентернет 1и2 и на тел број 070410910.

ВАЖНО: За екипите надвор од скопје начинот на прiјавување ке биде со праќање на маил \n enternet.centar@yahoo.com Оваа адреса на е-пошта е зашититена од спем-ботови, потребно е да го вклучите Javascript-от за да ја погледнете . Уплатата ке ја извршат на лице место.

Мноооогу лош термин, ај да се играше гимназијадата во Скопје, можеше да дојдам, ама во Струмица е :P

Со среќа на сите тимови, и запомнете, bottle + dagger = gg

Da da Potato :) Sea gleam i lina i zeus i sve se igra so bottle i dagger :) Jako e zimi se :) sekoj ziv heroj na mapa se blinka :) Sosema se slagam so tebe,ali iam i use neso da dopolnam..
WARDS!! :)) Wards use od 1 lvl! Bez wards no game!
bottle+dagger+wards=gg

Не купуваат сите вардови. Jakiro, warlock, pugna, lina, leshar.. Такви херои купуваат вардови. А на 6.48б, bottle лечи 200 хп и 130 мана мислам, а и daggerот не е fixed, така да можеш да се блинкнеш и да си удрен во поседните 3 секунди.

И немој да заборавите оној што купува вардови, да купи и crow и да даде share на сите од тимот, така да можете да си носите артифакти, а и може да си го полните шишето без да си одите дома.

Тоше напиша:
Што побогу ова смајли :drk: има врска со турнирот во Ентернет?!

Пеер има луѓе дудлаат на ДОТА, WOW... :)

Хех,Потато и GodhateUs,ко рамбо у дота сте вие :)

Аиде уште двајца,и тим да направиме :zlo:

ajde be bratce...i ajde denes da plesneme edna dota na GGC -.-
Ke vlezeme MKD room na moj host 4vs4, mkd room samo za pocetok da vidime so kako..so igraci sme..malce da se vklopime..pa posle ideme 5vs5 u Europe room <3
Biva?
Ja,Potato,Mac, i Toj shorty :P...

Mac pishi mi poraka na forumov da znam koa da igrame..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom