Ако може некој да ми објасни

• Креатор на темата Креатор на темата isabelle
  • Време на започнување Време на започнување

isabelle

ненадјебива
Член од
25 јануари 2005
Мислења
140
Поени од реакции
1
Веб-сајт
www.folkfest-valandovo2006.com
Јас сеуште не ги средив проблемите кои ми се појавија од A/V и firewalli ама па една друга ствар ми е енигма па ако може некој писмен да ми објасни да ме доведе у ред.

Имено, како и да пробам преку кој програм да пробам мојата веб-камера не работи! инсталирана е ко шо треба и наводно драјвери и све тоа е ок. ама штом пробувам да ја ’активирам’ во некој програм не ми ја детектира. Купив нова и пак истиот проблем.. Една ’мудра’глава ми кажа дека изглеа сум избришала некои ствари од registry што точно е, (тогаш кога мислев дека имам вируси) ама сепак ми нема логика дека тоа е проблемот. Иначе, не ми работат некои други ствари поврзани со периферикс.. но за тие, гајле ми е.

За веб-кам ми е битно, сакам да се снимам облечена и соблечена , да чатам по купачи и сл. затоа помагајте!

Па АКО може некој да ми раскаже у два збора , кога виндоузот не ја детектира вебкамерата што може тоа да биде???

isabelle напиша:
Па АКО може некој да ми раскаже у два збора , кога виндоузот не ја детектира вебкамерата што може тоа да биде???

тоа може да биде лошо.

али се врши работа и без видео запис.. не може секој парис хилтон да биде..

:pop:

Изабел, толку ли е тешко таму да се реинсталира тоа Виндоусот?

Секоја недела имаш некој нов проблем, реинсталирај и не се заебавај.

Инаку, вебкамот има некој софтвер со него? Се уклучува преку тој софтвер?

ALO OK
USTE EDNAS AKO MI SE IZBRISE NEKOJ POST KE GO HAKIRAM FORUMOT I SITE SAITOVI STO GI NAPRAVILE GAZDITE NA FORUMOT POSTO E OVA DISKRIMINACIA OK JAS NEMA DA SEDAM TUKA I DA TRPAM KAKO SE IZIVIVUVA NEKOI VRZ MENE ZOSTO JAS MISLAM DEKA SME VO OPASNOST OD PTICIOT GRIB A I KE VIDITRE DEKA E SE RELATIVNO ZOSO SITE KE UMREME ZARADI GULABITE OK ALO ACID NE SE IGRAJ MNOGU SUM OPASEN KOA SUM SO DRUGARI ALO KE VIDIS KE TI GO ISKRSIME SVE OK KE SI GO PROVERAM POSTOT VECERVA AKO NE E TUKA MISLI MU JA GOTVOV SI OK CAO

I ovoj e spremen! :pos: Gotovo!!!

kan bre kan duduk eden!!! I ti li sakas da ja gledas Isabelle na kam ?

izabel jas ti pisav mail da mi objasnis i da ti sredam...ama ti ne napraj reply...pa sega sto da ti pravam, ako imas vreme pisi, go imas mailot. I uste nesto.......ej.....ni gmail ne mozam da otvoram...e tek sega sum lut.....za koj k im e konekcija od 4mbps koga ne mozat da pravat nisto, aj tolku od mene odam da im gi restartiram serverite....

p.s. odgovori na mailot, znam sto e i kako se resava

isabelle напиша:
Јас сеуште не ги средив проблемите кои ми се појавија од A/V и firewalli ама па една друга ствар ми е енигма па ако може некој писмен да ми објасни да ме доведе у ред.

Имено, како и да пробам преку кој програм да пробам мојата веб-камера не работи! инсталирана е ко шо треба и наводно драјвери и све тоа е ок. ама штом пробувам да ја ’активирам’ во некој програм не ми ја детектира. Купив нова и пак истиот проблем.. Една ’мудра’глава ми кажа дека изглеа сум избришала некои ствари од registry што точно е, (тогаш кога мислев дека имам вируси) ама сепак ми нема логика дека тоа е проблемот. Иначе, не ми работат некои други ствари поврзани со периферикс.. но за тие, гајле ми е.

За веб-кам ми е битно, сакам да се снимам облечена и соблечена , да чатам по купачи и сл. затоа помагајте!

Мори гуско една!!! Јави се и ќе имаш assistance en ligne!!! Il ne me coыte rien de t'appeler et de t'aider (FreeBox paye!). :wink:

ПРЕВОДИЛАЦ : И реков на друшкава да и ѕврцнам на телефон и да и напрам телефонска асистенција. :icon_roll

isabelle напиша:

Windows-ot.
Moze ti e star pa kamerata ne e podrzana od nego.
Vidi requirements na kamerata

E togas ne znam.Neka i pomine nekoj na kava uz cigara pa da i go sredi

абе луѓе...не е до виндоусот, до тоа што некој паметен чепкал...се решава многу просто...само нема кој да ме праша а јас сум инат и не кажувам без да ме прашаат

isabelle напиша:

Мајката му ја расплача на компјутерот Изабел:)
Провери си дали ти е се во ред со УСБ, пробај и инсталирај ги виндоус скриптите пак или викај го Маце на помош.

Можда ХПето не сака да ја види како се соблака :pos: . Кој ги знае од мајкрософт какви задни порти оставаат, па ко ја приклучила прв пат решиле да и избришат некоја вредност во регистрито да не укључава пак.

:wink:

не се секирај, тие сакале нејкеле оставаат едно 100 порти отворени за џабе па никому ништо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom