Најјак херој - Modified

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Да ви го кажам правилото.
Знаеме дека сите херои во дота се јаки,па затоа ќе направиме следниот хендикеп.

Кој херој 1в1,на река,со treads и уште еден item во него (по ваш избор),и на 11 lvl,е најјак.

Јас тврдам дека Думот со Дагон на 1 lvl,owns all of them.Или бар most of them.

Да чуеме ваши предлози:wink:

Moj predlog e da ja delitirash temava zaso e stvarno glupa :))))

Зашто бе,доста со сериозни теми,малце да се забавуваме со логички предизвици :)

a dumot bi go jadel od trol ili time stoper dokolku imaat powerthreads i avatar :) Dumot ke deluva samo kako silence nema da prai dmg :) taka da :) ke gi jade bashovite :)

Ako ima dum do kraj ke se rodi pak skeletonot?

А за итем.. Би избрал сатаник.

Мм вкусен сатаник.

Исто така јак е lancer со Манта стајл.1*3 + 2 -1 = 4 илузии за почеток,плус херојот,башка без мана....
Интересно би било против кој и да е,дефинитивно :)

Скелетонот со сатаник ќе го апне за доручек =))

Не знам баш,само ако погоди од прва кој е главниот :)

pa i da pogodi od prva..WW i ke se izgubi i bashka ke nema mana ni za stun ni za reinkarnacija :) a iluziite pravat extra dmg radi toa sto cicaat mana :)

Не,од прва ќе има шанса,ама само за еден stun,после ќе треба крит. да си врши работа.

А да не почнувам дека со doublewalk,ќе го заебе,и дека со секое мавање се повеќе илузии ќе му искачаат :)

Ама сепак,стојам на тоа дека можеби,само можеби,би го земал ако погоди кој е :)

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom