Axe

• Креатор на темата Креатор на темата G e G o
  • Време на започнување Време на започнување
You're idiots.

Како прво, у ПРО игри, ахето иде ФОРЕСТ, за тие што не знаат што е тоа, нека прочитаат неколку водичи,

Второ, ФУРИОНОТ Е ЕДЕН ОД НАЈДОБРИТЕ ГАНГЕРИ у играта. НЕ, ПОВТОРУВАМ НЕ се игра со магијата да вадиш дрва и да рушиш кули. ЗОШТО? Кога ќе ја срушиш кулата, твоите крипови одат подалеку отколку што треба. Нема шанси да фармаш во таква ситуација, ќе те гангаат секоја втора минута и да, ќе изгубите. Фурионот се игра со магијата што те фаќа во дрва, телепорт ( изучен еднач ) и плус. ( телепорт, дрва, дрва, плус, дрва, улти, дрва, плус, плус... ) Доколку се одлучите да одите во шума, тогаш може да ја користите магијата која спавнува дрва, ама ќе претворите еден од најдобрите гангери во просечен херој со орхид( и евентуално жаба ).

Како што гледам, далеку сте од дота како дота, играјте супер марио -.-

Potato истото што го кажав јас,го искомплицира и го постираше :icon_lol:

Tebe se nesto ne ti cini batka!A baska toa e dobra taktika so axe i furion sto cel svet ja koristi(svet na proa).Furion i na cw nema sansa da umre posto axe ke go stiti ako idat zaedno!A toa za kulata odma ke ja butnat ako idat zaedno,uste u 1-2 minuta!

Axe kje shtiti furion? Heroj so 500 h[ na 6 lvl? lol
Axeto nema ni da go dopram koa ke me mava, za da ne se vrti, ke si go forsiram furionot.

I ko sho reche potato, axe ide u shuma, na lane e SUX!

Не ја играјте тактиката во лан,ќе се скарате со другарот.

Имено :

Другар1 - axe
Другар2 - фурион

TS пред акцијата
Drugar1 : braat sea im vlagame,jas prv skip creep i ti ja tankas kulata so drvca
Drugar1 : mrc mrc ke im praime

Drugar2 : Okei per,koa ke doeme do kula,jas ke izvadam kripci,ti vlezi im....oooooOOO

Axe влегува,фурион си штанца крипци,доаѓа прва Медуза да брани,Axe и се фрла со армор.
Од позади се појавува Лина,стан на Axe,прва на двајцата,улти на Фурион.
Фурион бега на цртка,Axe го мрцаат,а он се дере на TS :

Drugar1 : Drvaaa
Drugar1 : fati gi
Drugar1 : glup NOOB!! ! ! ! !

Medusa just pwned Axe for 350 gold.

TS после акцијата :

Drugar1 : Abe koj kur begas noob eden jas za tebe ripnav! ! !
Drugar1 : ne si tacen trebase drva da stais bot eden glup

Drugar2 : Koj ti e kur be,od kaj mana?
Drugar2 : Neli napraiv drva za kula!
Drugar2 : Plus na 20 hp ebate

Drugar1 :Glup si,ti rekov,trebase porano da gi izvadis
Drugar1 : ZA DA IMAS POSLE MANA
Drugar1 : i sea koj kur,i gold i sve izgubiv
Drugar1 : ne igram vise so tebe,noob eden edni drva ne znaes da pustis

Drugar2 : Koj te ebe be,ke si igram ja na Garena.

The end.

Не ја играјте тактиката во лан,ќе се скарате со другарот.

Имено :

Другар1 - axe
Другар2 - фурион

TS пред акцијата
Drugar1 : braat sea im vlagame,jas prv skip creep i ti ja tankas kulata so drvca
Drugar1 : mrc mrc ke im praime

Drugar2 : Okei per,koa ke doeme do kula,jas ke izvadam kripci,ti vlezi im....oooooOOO

Axe влегува,фурион си штанца крипци,доаѓа прва Медуза да брани,Axe и се фрла со армор.
Од позади се појавува Лина,стан на Axe,прва на двајцата,улти на Фурион.
Фурион бега на цртка,Axe го мрцаат,а он се дере на TS :

Drugar1 : Drvaaa
Drugar1 : fati gi
Drugar1 : glup NOOB!! ! ! ! !

Medusa just pwned Axe for 350 gold.

TS после акцијата :

Drugar1 : Abe koj kur begas noob eden jas za tebe ripnav! ! !
Drugar1 : ne si tacen trebase drva da stais bot eden glup

Drugar2 : Koj ti e kur be,od kaj mana?
Drugar2 : Neli napraiv drva za kula!
Drugar2 : Plus na 20 hp ebate

Drugar1 :Glup si,ti rekov,trebase porano da gi izvadis
Drugar1 : ZA DA IMAS POSLE MANA
Drugar1 : i sea koj kur,i gold i sve izgubiv
Drugar1 : ne igram vise so tebe,noob eden edni drva ne znaes da pustis

Drugar2 : Koj te ebe be,ke si igram ja na Garena.

The end.
За ова си потполно во право:toe:нема што друго да се каже

Аксето е многу добро срање.:kesa:
Ако го оставиш на малце сила, а си со тепач-не го бркај, со третата ќе те убие:)

Wow, колку паметни зборови, да не си реинкарнација на Сократ?

И ти викаш оти е паметно? Добро, освен со СИТЕ херои кои имаат спел демиџ. Свен, скелетон, гондар, спектре, рики, алхемист, кунка, гоблин.... би продолжил да набројувам, ама не гледам добра причина.

И не ми кажувај ако немаат мана, зошто би го гонел ако немаш мана? Да не мислиш да го стигниш затоа што си првак на 100 метри?

И ти викаш оти е паметно? Добро, освен со СИТЕ херои кои имаат спел демиџ. Свен, скелетон, гондар, спектре, рики, алхемист, кунка, гоблин.... би продолжил да набројувам, ама не гледам добра причина.

И не ми кажувај ако немаат мана, зошто би го гонел ако немаш мана? Да не мислиш да го стигниш затоа што си првак на 100 метри?

Ja ke go tepam dur ne stigne do 50 hp..i posle ke go ostaam da kidne..da ne me utepa so tretata :(

Pa i na 1 lvl e tesko da pravis skip krips ako ima protiv tebe range heroj pa dali e toa lina ili venomancer isto mu doaga:helou:

E zasho e tesko? so 2 scout shielda i 3 granki za jadenje.
Samo go klishash rangerot, site kripovi se ssnuvaat nakaj tebe, ti si trchash po nego, i se vrtish ko lud zasho te mavaat kripovi, i tipot prosto i ednostavno umira, osven ako epten na vreme kidne nazad, pa ke si ja isfurash turata, i idesh u shuma, posle 1-2 turi pak isto..

E zasho e tesko? so 2 scout shielda i 3 granki za jadenje.
Samo go klishash rangerot, site kripovi se ssnuvaat nakaj tebe, ti si trchash po nego, i se vrtish ko lud zasho te mavaat kripovi, i tipot prosto i ednostavno umira, osven ako epten na vreme kidne nazad, pa ke si ja isfurash turata, i idesh u shuma, posle 1-2 turi pak isto..
ama so axeto na pocetok nikogas ne kupuvas cipela taka li?A toj protiv tebe moze da kupi i kako ke gu ubies koga non stop ke ti bega eve na pr Venomancer nema sansi da go ubies so axe na pocetokot na 2 lvl ke te ubie ednostavno sum igral so Venomancer protiv Axe na pocetok nema sansi da me ubie ama ni jas nego posle go tepav na 6 lvl

ama so axeto na pocetok nikogas ne kupuvas cipela taka li?A toj protiv tebe moze da kupi i kako ke gu ubies koga non stop ke ti bega eve na pr Venomancer nema sansi da go ubies so axe na pocetokot na 2 lvl ke te ubie ednostavno sum igral so Venomancer protiv Axe na pocetok nema sansi da me ubie ama ni jas nego posle go tepav na 6 lvl

Zasho bi kupil na bilo koj heroj patika na 1 lvl?

I ja u mesto ke mu stojam da me ubie? 5 dmg ke mi prai radi scout shields + jadam granka, edna tura kripovi ja nema.
I posle begam shuma, a on mora na lane da ostane zaso kulata na 50% hp ke mu ostane od kripovite moj.

I ja ova ne ti go kazuvam chisto za kurac.
1000 pati sum prael so axe sceep creep na 1 lvl, osobeno ako ima mirana so mene pa da padne ubav FB.

Zasho bi kupil na bilo koj heroj patika na 1 lvl?

I ja u mesto ke mu stojam da me ubie? 5 dmg ke mi prai radi scout shields + jadam granka, edna tura kripovi ja nema.
I posle begam shuma, a on mora na lane da ostane zaso kulata na 50% hp ke mu ostane od kripovite moj.

I ja ova ne ti go kazuvam chisto za kurac.
1000 pati sum prael so axe sceep creep na 1 lvl, osobeno ako ima mirana so mene pa da padne ubav FB.
Ja не викам дека ти у место ќе стоиш за да те убие тој а биди сигурен дека нема да ти прави 5 дмг

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom