Помош за проекти (побарај и помогни на оние кои бараат помош)

• Креатор на темата Креатор на темата Anck-Su-Namun
  • Време на започнување Време на започнување
Почитувани,
ми треба ваша помош за есеј за Македонска народна поезија. Потребно ми е за внука моја која е средно. Значи за вовед како се создавала македонската поезија.Треба да бидат вклучени 10 народни или 10 епски песни и нивна класификација, и за секоја песна посебно кратко мотив, изразни средства, идеја, какви стихови има и строфи и за крај заклучок.

се надевам дека ќе се најде некој да ми помогне.

Благодарам однапред!
Доколку нешто треба можам да понудам семинарски од Филозофски Факултет.

Дечки ај ако има некој есеј на тема Деловна клима во РМ нека сподели ми треба за утре.
Фала ви многу

Ми треба помош за еден проект кој го правам на факултет.
Ова е кратка анкета од минута- две, кој сака, се што молам е за искреност. Ќе ми направите вистинска услуга.

http://goo.gl/forms/s8iitNDkyd

Некој ако има да ми даде пример од проектна за SWOT анализа на некоја фирма? Како треба поконкретно да изгледа.

Ми треба проект по предмет програмирање за матура. па ако има некој нешто готово би било супер ако сподели навака :)

Ми треба некој кој може да направи семинарска на предмет еволуциска психологија, тема - љубомора. Кој може, нека ме исконтактира во порака.

Mi treba pesna od 2-3 strofi prevedena od makedonski na angliski. pretraziv cel google nemozam da najdam.... mi trebaat i makedonskata i angliskata verzija.. POMOS ako moze... into mi e ..fala odnapred...POMOOSS

Здраво дечки! Ај ако има некој некоја семинарска (околу 10 стр) за "Медиjата и малцинствата во Македонија". Итно ми треба. Ако може да е на англиски јазик ама и македонски ако е нема проблем. Само ве молам некој ако знае или има да ми помогне. Поздрав.

Дали може некој да ми помогне во решавање на 3 задачи по Физика? задачите се лесни, ми требаат само неколку формули, всушност и тоа ми е проблемот, ги немам формулите, ако може некој да ми ги даде нека пише ПП да му ги пишам задачите.

Дали има некој проектна за матура по физика на тема : Никола Тесла или пак да има податоци за негови иновации и кратка биографија бидејќи на податоците од википедија не се доволно за проект од 10-15 страни. Фала однапред

Дали има некој проектна за матура по физика на тема : Никола Тесла или пак да има податоци за негови иновации и кратка биографија бидејќи на податоците од википедија не се доволно за проект од 10-15 страни. Фала однапред

ти пратив по пп некои книги на српски/хрватски кои ги имав во пц за тесла, ќе пронајдеш нешто сигурно.

Ми требаат материјали за фармацевтска индустрија, што се работи кој е принципот на работа,ризици на кои се изложени вработените,и влијание на бензенот во производство и труења со бензен... Може.ли да ми посочите литература каде можам да најдам вакви материјали? Фалаа

Изработка на семинарски работи и есеи на македонски јазик на било која тема!

https://barajseminarska.blogspot.com

За побрзо добивање на семинарската или есеите лајкувајте ја нашата фејсбук страна и контактирајте не таму!

Барај Семинарска

Листа од над 200 готови семинарски работи и есеи кои веќе сте ги барале на форумот. како и секојдневно надополнување!
Најбрзо, најефикасно и најефтино!

Некој случајно да не има некој проект или презентација за фуково нишало од Леон Фуко? Секоја помош би била многу ценета и би вратил ако некој бара нешто во сферата на дизајн. Поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom