Фотошопирање ?

• Креатор на темата Креатор на темата filip_247
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

filip_247

сељак...
Член од
30 септември 2007
Мислења
0
Поени од реакции
6
Веб-сајт
www.xeezi.com
Еве на пример на мене ми е ука, да седнам на столчето и да изработам, или издизајнирам нешто во Фотошоп! Дали можеби и вие го имате ова хоби ?

па да... ама не многу... само ако имам инспирација во моментот или нешо ми требит итно

Па само некои основни работи знам и тоа е се... :)

Па некој пат ке седнам, ке праам, ке праам, и на крај ништо гасам се. Иначе и ја основни работи само знам.:)

И јас сум миленик на фотошоп и го работам редовно, ептен ми иде :vozbud:

Сакам да работам во фотошоп, интересно ми е, секој ден се нешто ново дознавам, цел месец немав фотошоп и колку се нервираав ауу, хехе ама сега си ставив 3 и супер ее:helou:

obozavam fotosop,cel den da me ostavat na PC nema ni voda ni leb da pobaram hehe

седнувам и се заборавам, бирам една слика и немам осет за време коа сум седнал и коа треба да станам.
на што сум многу горд.:drk:

Па не сум некој професионалец, ама секој ден колку и да ја знаеш програмата учиш по нешто ново.
И ако не работиш подолго време, ко ќе седнеш пак, ќе видиш дека малце поспоро ќе ти иде. Си забораил некоја работа. Таква е оваа програма мора нон стоп да работиш на неа за да не ја заборавиш.

Па не знам баш многу ама од време на време пробувм да направам нешто сама или да сменам нешто на некоја слика, интересно е

Леле како ми се работи во фотошоп. Ама почетник сум врска неам. Ај од утре со туторијали вамте-тамте ќе станам ПРО :)

ја неам фотошоп :nesum: и неможам од нигде да го симнам :nesum:а сакам да работам иако незнам :)

da i jas sednuvam cesto da izrabotam nekoja slika...onaka amaterski nisto posebno ali stvarno e interesno i gubam oset za vreme

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom