Борба за позиција

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
А што стана со она „Сексот е за лично задоволство со личноста која ја сакаш“ или скратената верзија „сексот може и да е за задоволување на нагоните“...или како и да е...

Ако сака некоја да се ебе со мене за работно место, позиција или whatsoever...ќе ја ебам...ама whatsoever-от...нема да го добие...:meboliqr:

Мене машкото во "приказнава" ми е за жалење, а женското за добар ќотек.

Кај бе у случајов жената жртва?Сама си барала, па си добила.
Сакаш сестро да рашириш нозе/отвориш уста и лесно до повисоко платиче/местенце? Епа тогаш, ќути си и трпи.
Кога некој се нуди ко стока на пазар, ќе си биде купен ко стока, али и третиран ко стока.
За таквите неам баш разбирање ни сочувство.

А, машкото...Бар од мерак го праи тоа, не за корист од друга природа.

Ако сака некоја да се ебе со мене за работно место, позиција или whatsoever...ќе ја ебам...ама whatsoever-от...нема да го добие...:meboliqr:

Зошто тогаш би се ебела со тебе?

ada напиша:
А, машкото...Бар од мерак го праи тоа, не за корист од друга природа.

Те молам ада,кој мерак е во случајов?Мислиш толку му е убаво да биде силувач?

Ќе ја искористи само :)

Види, затоа е тој на позиција :) Зошто е лукав и итер ко Водњанска Лисица.

Ама и Коби Брајант мислеше дека е итар, па се скина шетање по судници и плаќање пеналии...

Види, затоа е тој на позиција :) Зошто е лукав и итер ко Водњанска Лисица.

Или пак тате да е жив и здрав што направил таков "успешен" дебил.

Акаша напиша:
Ќе ја искористи само

А она него?

п.с.ама се размуабетив:pos:

Прашањаето, е дали има некој материјал кај женското за позицијата која ја посакува или е пуста амбиција без никаква способност? Пошо жените се прилично ретардирани ако се убави.

Те молам ада,кој мерак е во случајов?Мислиш толку му е убаво да биде силувач?
Он не силува буквално. Оваа му се нуди доброволно, он тоа го користи.

А, да не заборавиме дека сексот е често ништо повеќе од нагон. И у исполнување на тој нагон луѓе си наоѓаат задоволство. Така и "шефот".
Му се понудила шанса да си се "испразни", ја прифатил, и опуштен си продужил даље.

Кога оваа не би ширела нозе, него би се надградувала и трудела, онда немало ни да биде "силувана".

Затоа што ќе си мисли дека ќе и ја дадам таа позиција која ја посакува...Ама нема! :pipi:

Не се дообјаснив. Еве се ставам у улога на газда на некоја фирма...кафекуварката не е задоволна од работата нејзина и сака да оди во администрација...Покрај утринското кафе, почнува да применува и утрински blowjob, со нејзината цел јас така задоволен да и го дадам местото кое го сака...Ама тука се заебала :) Јас такво место на неа нема да и дадам, се додека не ми даде до знаење дека таа знае како да ја работи таа работа и дека е просперитетна...мене не ми требаат такви во фирма. а таквите, кои мислат дека со нудење на своето тело и „услуги“ ќе се дограбат до некоја позиција, според моја филозофија и начин на справување, биваат искористени додека мислат дека искористуваат(каква иронија :)) и потоа отфрлени, за да им дојде памет.

:kolicka:

Прашањаето, е дали има некој материјал кај женското за позицијата која ја посакува или е пуста амбиција без никаква способност? Пошо жените се прилично ретардирани ако се убави.
ада напиша:
Он не силува буквално. Оваа му се нуди доброволно, он тоа го користи. Кога оваа не би ширела нозе, него би се надградувала и трудела, онда немало ни да биде "силувана".

Во овој случај има.Девојката е стварно способна,ја знае работата и една од најдобрите на таа позиција.

ада напиша:
Он не силува буквално.

Како би го нарекле ова,премолчено силување:)

Трн некој наплаќа предвреме,некој од после.Во случајов наплатата е по завршена работа.Пари на рака,Мара за рака:)

Епа тогаш нека го пријави кај властите.

Или пак тате да е жив и здрав што направил таков "успешен" дебил.

А она него?

п.с.ама се размуабетив:pos:

Епа тоа е тоа, взаемно ќе се искористат :) Она е глупа, тупа и неупотреблива ама сака нови чевличиња да речеме од Шевињон и е свесна дека нема да може да си ги купи со сегашната плата. А типов е пристар новопечен богаташ кој е доста ружен и смета дека само на ваков начин може да легне некоја згодна невеста :)

Епа тогаш нека го пријави кај властите.

"-Аман бе што е ова,ме преебаа додека стасав до мојата позиција.
-Девојко сакаш да го приведеме?
-Ооо,зарем и ваму ќе ме редат:("

Во овој случај има.Девојката е стварно способна,ја знае работата и една од најдобрите на таа позиција.
Тогаш, зошто не избрала поинаков начин?
Се врзала за некој и се зближила телесно со цел да успее. И после не и чини...
Кога се поставуваш од почеток ко некој кој пред се нуди вагина, а после способност, зш отпосле кукање?
Ако не си го понудила телото, немало ни после да и биде така барано.Еднставно, сама дала повод.
Како би го нарекле ова,премолчено силување:)
Не бе. Нема силување тука. Ни премолчено, ни на разглас кажано. Има двајца возрасни кои (секој со своите мотиви) решиле да си имаат секс. На ти го, дај ми го дил.

Абе овие жениве све се у некоја фиктивна борба.
Дал за позицијам дал општа, дал катапултираат од замоците. Насилен пол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom