Битлси

• Креатор на темата Креатор на темата Doomy
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
12 март 2008
Мислења
51
Поени од реакции
8
Ја лично ги сакам и поштуем пошто стварно иммат влијание на многу бендови и во тоа време толку многу екцпериментирале со музиката што е една од причините зашто се легенди.

Што мислите вие? :wink:

Jaс однапред ве молам да не ме напаѓате со црвени поради моето мислење!
Воопшто не ги поднесувам ниту нив, ниту нивната музика. Ич! Не ја слушам музиката од нивната ера и песните ми се здодевни и ми одат на нерви :)

Jaс однапред ве молам да не ме напаѓате со црвени поради моето мислење!
Воопшто не ги поднесувам ниту нив, ниту нивната музика. Ич! Не ја слушам музиката од нивната ера и песните ми се здодевни и ми одат на нерви
Не те напаѓам. Твој вкус:). De gustus non discutabat.
Ги поштувам многу. Ко копук додека другите слушаа Spice girls, Backstreet boys (:pov:) и останато, јас ги слушав нив. Повеќе ги сакам нивните подоцнежни песни (Eleanor Rigby, For no one, While my guitar gently weeps, Let it be, In my life) Првото CD што го имам купено беше баш од нив.

Не те напаѓам. Твој вкус:). De gustus non discutabat.
Ги поштувам многу. Ко копук додека другите слушаа Spice girls, Backstreet boys (:pov:) и останато, јас ги слушав нив. Повеќе ги сакам нивните подоцнежни песни (Eleanor Rigby, For no one, While my guitar gently weeps, Let it be, In my life) Првото CD што го имам купено беше баш од нив.

Тие песни им се најдобрите, коа веќе им скурчило од поп песни и да врескаат по нив безвезе :D

нема шо да се зборвит... легенди си се легенди

Preterano kvalitetna muzika. Znachi seriozno se legendi, od vreme na vreme se sluchuva da preslusham nekoj niv album, kolku da ne odi vo zaborav, i sekogash mi se dopagjalo isto kolku i prviot pat koga gi imam pushteno.
Let it be!

Легенди се. Музиката им е закон. Уште се слушаат што значи не се заборавени. Колку само луѓето од нивно време се тепале за карти за концертите. И сега да одржуваа концерти исто такви турканици ќе имаше.

Super muzika . Zakon . Legendi. ubavi tekstovi . Caroj ................. i se so ce kazam e samo povtoruvane nema so zakon se

Музиката е ствар на вкус. Може некој да не ги сака, некој да ги обожава, но никој не може да негира дека се легенди.:wink:

Мене ми се Ок. Не лудувам по нив, но има многу песни кои ми се допаѓаат.

Порано ги слушав многу(пред 3-4години) сега не толку, ама понекогаш знае некоја песна од нив да се најде на листата...

За нив се е кажано-група што остави најголем траг во рокенрол ерата и најпопуларен бенд на сите времиња и...no more words!:pipi:

Одлични се !!! Imagine и Hey Jude ми се свиѓаат највише !!

Иако не слушам таква музика ги поштувам ги слушам по некад а најдобри беа на времето до ден денес заслужуваат почит.

многу ми се свиѓаат,многу се онака весели,певливи,забавни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom