Janev
- 2.856
- Поени од реакции
- 58
Sekoj,den utakmica?
требаше у среда да играме преместииме га у четврток и сега со кожув....преку 2-3 дена и преку недела утакмици
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Sekoj,den utakmica?
аЈДЕЕ и тие ли бе изгубии, ај ојт трета лига. ај
Изгледе таа е најдобра варијанта:pos2: Ама има уште до крајта,ама.....![]()
Една од нив е Мајк Гринџер!!Има уште неколку ама не се за на форумо
А бе има донесено Абас,Тим,Јоцо,Зоки...Ама тај Мајк не се уклапа баш...Ного слабо играа на последните 2-3 утакмици
Zarem,vie Aba go lagate za tim?Ako,saka nekoj da mi objasnam zosto neka go citira mojot post i neka pobara da mu objasnam:nenene:
Zarem ti se sekavas na izjavite na pero Hristov(golemiot strucnjak)koga zborese ovoj tim ke e od mladi igraci,se ke e za mladite i sega zemaa Jordanco Nikolov:nesvest: ,Zoran Delev:nesvest: ,ABAZOVIK..2ca Amerikanci?Zarem ova e mladi igraci ?ZOki koj nemase trenirano 2 godini zaedno so Joco,Abazovik so 40 godini?Pa za 2 liga i 2ca amerikanci :nenene: taka ne treba...Pusti ti tie mladi deca be neka steknat iskustvo neka igraat..A ne igraci po 40 godini neznam iskreno kako ne mu e sram na Abazovik da igra kosarka,istoto se odnesuva i za Joco luge covekot e preko 100tka ne moze da odi,a igra kosarka.:nenene:Aj be objasni mi da vidam ti kako golem strucnjak nogo se razbiras izgleda.