Фан Клуб: АБА

• Креатор на темата Креатор на темата Viktoranius
  • Време на започнување Време на започнување
Ако сакаат да вложуваат тука нема дилеми.Веднаш треба да се подржат .Јас подржувам секакви вложувања во спортот па макар и мило ми е што газдата на ФК Милано вложува во фудбалот

Ама овој каков дилер е појма немаш ... за да не го откријат затоа вложува...

ABA imala samo 2 pobedi, be?
Jas sum gi smesal so drugi, epa ondak da se spasite od treta liga, posto tim so tolku navivaci treba da zaigra u prva mesto Sokoli da receme

Епа од сега кога дојдеа играјачите од Америка само 1 сме изгубиле ...

сега ќе се игра плеј аут па така да ќе имаме шанси да се спасаме од 3та лига

Незнам ... разни муабети се сират... како што знам на америчка пропустанска црква е ... барем затоа и одат да слушаат таму нешто за христијанството ... од секоја екипа одат еднаш у неделата да им се раскажува за историјата на христијанството...
Taва шо го викаш нема веза...дечките одат еднаш у неделата и разговарат за нервозата...како да ја контролират...да бидат смирени..концентација...итн!.ае позз

Што сакаш да кажес со ова "СМЕ"?Навиваш за 2 кошаркарски клуба од Македонија??:tapp:

So ima vrska toa?? iako niednas ne sum gi gledal...pak sakam da uspeat prvo da ostanat vo 2, pa posle ako moze i vo 1 liga da vlezat.

Aбе зс да навиваш за 2 клуба ? ? ? кога и 2 се од Струмица ? ? ? Ние не сме расподелени на повеке навивачки групи ... Ајдуци се за сите !!!

Oti da ne se naviva za 2 kluba od ist grad? ABA ke izbori opstanok taa godina vo 2ra liga, a od dogodina ke se bori za vlez vo 1 liga.Mnogu jaka ekipa e napravena :)

Deneska ABA igra na gosti vo Bitola so Heraklea.

Ej zne li sto napravi denes aba protiv Xeraklea ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom