Фан Клуб: АБА

• Креатор на темата Креатор на темата Viktoranius
  • Време на започнување Време на започнување
Аман бе, за тоа ли се појачуваше МЗТ, да му ја земе титулата на Фени.
Инаку како играше Пупо, имаше ли народ (неможев да дојдам на натпреварот па затоа прашувам).
Позз, и нека се множат победите.

МЗТ се појачаа за да ви дадат воља за игра....следната кај нас ке видите зошто се појачавме

Имаше баја народче у саалта едната трибина беше цела пна а и добра атмносфера има скопјане пејаа пејаа и на крајо плачејки си излезеа а можаа и ќотеко да изедат од полицијата :pos: Иначе има добро навиване немаше навивачка група ама имаше добро бодрене :)

Имаше баја народче у саалта едната трибина беше цела пна а и добра атмносфера има скопјане пејаа пејаа и на крајо плачејки си излезеа а можаа и ќотеко да изедат од полицијата :pos: Иначе има добро навиване немаше навивачка група ама имаше добро бодрене :)

А ти се радуваш ако цајканите ги тепат на навивачите од противничката група, а кога ќе ти дојдат тебе одма се жалиш џандари ова, џандари она... И во претходната утакмица имаше обид ФА да ја напуштат салата, па ништо.

btw Честито победа на АБА.

А ти се радуваш ако цајканите ги тепат на навивачите од противничката група, а кога ќе ти дојдат тебе одма се жалиш џандари ова, џандари она... И во претходната утакмица имаше обид ФА да ја напуштат салата, па ништо.

btw Честито победа на АБА.
Не се радувам ама едно беше удрило еден полицаец и за тва ќе ги исчукаа гледи малко не зеј само :tapp:

zasto amateri koa vcera go gledav natprevarot edno 5 dusi imate bas top za u mak liga osven onoa drvoto hadjivasilev koj ke ve sitnese na kraj

Незнам дали го имате гледано клипов порано... Ова е Босвел шо игра у АБА... :)

Има ли нешто ново бе земаа ли некој играч как ќе се таа сезона? повеќе инфо од некој...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom