- Член од
- 12 мај 2008
- Мислења
- 1.495
- Поени од реакции
- 38
[FONT="]„АКО НЕ СЕ ПОКАЕШ ДЕНЕСКА,[/FONT][FONT="][FONT="]СИ ДОДАВАШ УШТЕ ЕДЕН ДЕН ЗА КОЈ ЌЕ СЕ КАЕШ!“[/FONT]
[/FONT]
Добро. И што сакаш да кажеш со ова?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
[FONT="]„АКО НЕ СЕ ПОКАЕШ ДЕНЕСКА,[/FONT][FONT="][FONT="]СИ ДОДАВАШ УШТЕ ЕДЕН ДЕН ЗА КОЈ ЌЕ СЕ КАЕШ!“[/FONT]
[/FONT]
Еј колку имам зборена на темава, се знае што сакам да кажам....ова случајно го најдов и во прилог на темава го постирав....:helou:Добро. И што сакаш да кажеш со ова?
Е добро де. Јас се имам покаено и сега си имам чиста совест. Но целта не е само да се покаеме, туку и да не грешиме повеке, што не е изводливо.Еј колку имам зборена на темава, се знае што сакам да кажам....ова случајно го најдов и во прилог на темава го постирав....:helou:
Е добро де. Јас се имам покаено и сега си имам чиста совест. Но целта не е само да се покаеме, туку и да не грешиме повеке, што не е изводливо.
Crkva uopshte ne treba da postoji... sam je hrist rekao:
"Kraljevstvo Božije je u tebi i svuda oko tebe.
Ne u zgradama od drveta i kamena.
Rascijepi komad drveta i tu sam.
Podigni kamen i naći ćeš me."
Да да, одма штом ќе го прифатите за свој ВРХОВЕН, СЕМОЌЕН, ЕДИНСТВЕН свој ГОСПОДАР (Бог) он ќе ви направи
Deltree c:\Sins\Xak
И ќе ве додаде на c:\Eternal Life\VIP листата
и уште одма ќе почне да ве процесира неговиот Core 2 GOD процесор.
:pos2:
А за да се покајам каде треба да одам во Црква или да се молам на Бог секој ден
,,О Боже Прости ми `` :kesa:
и после он ако несака да ми прости да се посрамам за џабе:jaj:
[FONT="]„АКО НЕ СЕ ПОКАЕШ ДЕНЕСКА,[/FONT][FONT="][FONT="]СИ ДОДАВАШ УШТЕ ЕДЕН ДЕН ЗА КОЈ ЌЕ СЕ КАЕШ!“
[/FONT]
[/FONT]
Меѓутоа за да се исповедаш дефинитивно мораш да отидеш во црква.
да, има.
koj moze da znae sto ima vo srceto na covekot ili na detektor za lagi gi stavate
Abe , ako utepam sega eden tip ( mojo komsija ) , i ako se vistinski pokajam za toa utre , ke mi prosti li Onoj gore ??