Најдобриот спорист на светот!

• Креатор на темата Креатор на темата Tutkar
  • Време на започнување Време на започнување

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
Локација
Скопје
КОКАН Е НАЈДОБАР СОПРТИС НА СВЕТОТ ВО ТРЧАЊЕ, ВЕЛОСИПЕДИЗАМ, ФИТНЕС, ПЛИВАЊЕ, ПЛАНИНА И ШАХ!
АКО НЕКОЈ НЕМИСЛИ ТАКА, СЛОБОДНО НЕКА ГО ПРЕДИЗВИКА!

kokan

_.jpg

ШТО Е ВИСТИНАТА? IN VINAS VERITAS!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

незнам како никој до сега го нама откриено најдобриот спортист на светов

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

treba da doe nekoj skaut da go vidi........................od bardovci....

Абе бачко за ова има тема бедни македоснки сајтови ако не си знаел... таму си требал да го пишеш ова а не тема да отвораш :locked:

Иначе на типов името му го утнале...место А требале да пишат
И :)

ViRuS ваква фаца заслужува своја тема за ремет :pos:

аиииии сме имале ваков талент а не сме знаеле :bravo:

и јас се пријавувам во некоја дисциплина да се натпреварувам против него, ете може пливање, велосипедизам ....
и за типично спортски тип ми изгледа :pos2:

Може во пливање да го предизвикам. И тоа на Преспанско Езеро ќе се тркаме:pos2:

Колку нарцисоидно... да си крстиш страната по тебе...

Арно вика чоекот, страната не е за глупави луѓе, таа е за глуп чоек.

А за шах, би го пратил дедо ми... има да го јаде. :)

Пишува некаде колку му е време на 1500 слободно?
Сакам да го предизвикам во моја дисциплина :):)

Каков ПАЦИЕНТ!
16.02.2008.
Не се поздрави со мене мислиш Џорџ Буш дошол и почнал да се поздравува со луѓето у дискотека! Не ми ни треба таков ПАЦИЕНТ! Нека не се поздравува никад-забрането му е од сега! Ама изгледа многу ЈАК ФРАЕР беше со тоа,...го гледаа неговите ЖЕНСКИ и можеби му се диват на таквите потези,а тој глупо-горд продолжи така да се однесува! А јас се засекирав и почнав да плачам...и плачев и плачев..или можеби не плачев...Тоа што го направи вчера е само да го видиш и да се смееш...Ако,ако...нека си се дружи со неговите користољубиви другарчиња со голем ДЕМИНУТИВ ако го разбира овој збор затоа што е природно ГЛУП и тоа го кажале многу луѓе за него...ама КВАЛИТЕТНИ ЛУЃЕ....и за мене зборат се и сешто,ама јас така и сакам и јас им давам повод за тоа,а многу добро се знае да ли е ТОА ВИСТИНАТА или не е.... Затоа од сега Џорџ ќе го викам...Еј Џорџ,ни со Буш не можеш да се споредуваш од што си ГЛУП* ко ТОЧАКОТ што го возиш,....а може ни точакот не го возиш ТИ,...туку тој ТЕ ВОЗИ ТЕБЕ....глупо створење...Фала ти за мотивацијата што ми ја даде да те РУГАМ у еден ТЕКСТ,а може ќе ми станеш секојдневна инспирација и ќе те пишувам,па нека те знаат сите мои 1500 посетители дневно...ПАЦЕР ЕДЕН...а ако имаш нешто против,кажи ми...ама ти немаш МУДА...затоа кажи им на другарчињата твои....ЛУЗЕР еден...

*ЧАСОВИ МАТЕМАТИКА
ОСНОВНО,СРЕДНО УЧИЛИШТЕ
ФАКУЛТЕТ
тел.за контакт
070/782-665 (од левата страна на сајтот)

И секако најбитното: ВНИМАНИЕ! ОВАА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА НЕ Е ЗА ГЛУПАВИ ЛУЃЕ!

Одамна немав сретнато ваков сајт, жими мајкл :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom