Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Глупости.
Мислам дека темава ќе иде у канта...
Убава тема за дискутирање нема потреба од канта,туку малку бројките се хм...претерани.Така да може да се води темата по тоа колку „коштат„а не по наведената сума од 250.000 долари.
aj пресметете колку коштат ако децата се `мали бебиња` заслепени од американските булшит тинејџ филмови, влезени у парис хилтом филм, и пресмете некој што едвај вадат за леб. ..
тоа неможете да пресметете. . прајслеес се децата, додека не почнат помалку да раззмислуват со нивна глава :wink:
Не ќе ги гледам деца во америка, кај нас си е поевтино.
И кога ќе го споредиш нивниот стандард со нашиот, пак е поевтино? Мене ми личи дека се тука некаде трошоците. На што мислиш дека тие трошат повеќе пари од нас?
Е споредбата на Македонски стандард и на Амерички ти е далечна како Крале Марко со струјата.Знам по мене до пред да почнам да работам излегував со по 100 најмногу 200 денари а тие во Америка со 5 долари не можат ни во wc да влезат а не па да се напијат пиво или две...тие си се научени со минимум 50 долари (претпоставка)