D-SLR опрема (купи/продај)

• Креатор на темата Креатор на темата DzULA
  • Време на започнување Време на започнување

DzULA

Nikonian
Член од
31 мај 2007
Мислења
125
Поени од реакции
2
Ok, vaka, ako ima nekoj na staro da prodava 50mm f/1.8 za NIKON neka kaze slobodno, cena...

B R I S I I I I !!!!!!!!!

Ma jok, ne biva, nema biznis ovde, a i da imase, dzabe, si gi potrosiv parite za NOV PC, taka da BRISETE SMESTA!

A зашто не D80 body only e 50000, а чим имаш објектив боље земи 80ка него 40ка....знаеш боље прв у село него задњи у град:wink:

Купувам Nikon D40, може и само тело без објектив.

Јас имам Д40х, и ти го препорачувам (само не мојот, не е за продавање :smir:). Разликата е во 4 мега пиксели повеќе, кои би ти притребале за сток фотографија. Сум го испробал и Д40, се е исто (освен и тоа дека Д40х има 100 исо, а Д40 200 па нагоре), ама пак 4 Мега пиксели е големка разлика, особено ако продаваш сток.

Ако имаш можност да доплатиш, земи го без да се двоумиш. Или почекај да стигне Д60, со малце повеќе разлика во цена.

Купувам Nikon D40, може и само тело без објектив.

Колку даваш имам два Nikon D40 ,еден мој еден на брат ми, комплет сосе објектив и гаранција уште осум месеци , го продавам само едниот од брат ми бидеќи ми стои така неискористен.

Колку бараш и со каков објектив?

Инаку, доаѓа во предвид и D40x, давајте понуди.

Моја цена што ќе ја предложам е 470 евра, објектив Nikon 18-55mm f/3.5-5.6 ED II AF-S DX

фотоапаратот е многу малку користен.

Абе друже во Америка може да го најдеш и за 350$ нов .а за во Србија ако ти се исплаќа да одиш земисиго за 420евра , немора да значи дека ми е крајна таа цена што ја кажав но за 350евра не го давам кај нас е околу 500евра еве види тука

posterid0.jpg

Купувам користен (ако има некој нека даде понуда и за нов) oбјектив ZUIKO 50-200mm или 90-250mm

Ми треба Обкектив

Ми треба макро објектив за Olympus E-330. Каде може да се најде?
Се разбира во околината :)

Продавам Canon EOS 350D. Објектив 18-55, 512 МБ картица . Во одлична состојба 350 евра. За повеке инфо на прајват.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom