Стојаково

• Креатор на темата Креатор на темата Mac3donian
  • Време на започнување Време на започнување
seloto e zakon,top e koj ne bil podobro neka odi,site gi sakaat

Како што во другите градови и села на свадба се вади ракија стара и по 20-30 години во ова село на свадба се вади марихуана стара (обично закопана) повеке години :icon_lol:

Еј сакам да идам. Планиравме со дечкото коа ќе прајме 9 месеци.. Да видиме што е фрката со тревата.. Па мора да се проба тоа :)

Епа јас сум од Гевгелија , и кој не го посетил Стојаково, Бујрум ! ... посебно е моќно за време на панаѓурот ... :)

а бе селото и не заличува на село баш ама ај, има дури и зграда у центаро на селото
а саа малко поздрави и честитки
ги поздравувам братучедите Игор и Мите Маркови со фамилијата

голем поздрав до цело Стојаково

саа скоро не знам ама порано панаѓуро беше стварно празник, имаше дури и трка со магариња, трка со нозете врзани у вреќа, фудбалска утакмица пролетер со некој тим пријателска итн
поздрав

саа скоро не знам ама порано панаѓуро беше стварно празник, имаше дури и трка со магариња, трка со нозете врзани у вреќа, фудбалска утакмица пролетер со некој тим пријателска итн
поздрав
Трката со магариња е закониште еј! хехе
А бре деца, Стојаково имало здрада, тогаш Миравци со 5 згради што ќе биде? хехе
Инаку морам да признам одамна не сум бил, може скоро година и пол лелееее... се потсетив сега.... аааа имаше една продавачка таму :kesa: , ај да не јадам многу, деца има на форумов!

Стојаково владејт:)
Имам другарка од таму па и имам идено на гости и покрај неа запознав еден куп супер луѓе. Местото живее навечер и и покрај тоа што има само неколку кафичи (три?!) не можеш да си поминеш лошо...

ah stojakovo na 20 juli so ubavo si pominav nokta vo eden kafic "Џик" mislam se vikase ...ubavo mesto samo imase i nekolku tepacki ama nema veze :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom