Девојка ми/дечко ми сака тројка

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување

Девојка ми/дечко ми сака тројка

• Машко сум и сум за тројка со девојка ми и уште еден дечко.

Гласови: 54 10,5%
  • Машко сум и сум за тројка со девојка ми и уште една девојка.

Гласови: 265 51,7%
  • Женско сум и сум за тројка со дечко ми и со уште еден дечко.

Гласови: 26 5,1%
  • Женско сум и сум за тројка со дечко ми и со уште една девојка.

Гласови: 37 7,2%
  • Машко сум и сум против.

Гласови: 82 16,0%
  • Женско сум и сум против.

Гласови: 49 9,6%

• Вкупно гласачи
    513
Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Веб-сајт
www.demirhisar.gov.mk
Ситуација како од некој тин филм од Холивуд.

Имаш супер врска, добар секс, мислиш дека ништо не ти фали.. и како гром од ведро небо слушаш од девојката или дечкото:

- Срце, сакам малку да експериментираме, имам една другар/ка, дали би сакал заедно тројцата да си го зачиниме сексуалниот живот?

Ваша реакција?
Крај на врската?
Радосни што ви се исполнува сонот :)
Во кој случај да, во кој не...

Ако сме во онака шалабајзерска врска, ништо сериозно, само дружење и сексање, не ми пречи екстра фимејл. :)

Ако сме во сериозна врска, пред брак ор веридба, малце ќе ставам прст на слепоочница да помислам... Не е на арно во ваква ситуација да се внесува екстра човек.

Ако е несериозна врска саде за секс можи не уште една ами и две, ама како што кажа Фантомот ако е пред црква ...... е тогаш не ја бива работата.

Па, напоменав... добра нормална врска!

Сега што подразбирате вие под добра врска...

Не мора да е до брак дојдена работата, но не и врска само за забава

Јас сум повеќе за четворка, т.е. два пара.
И тоа се прави токму ако врската е сериозна, постои доверба меѓу партнерите.
Зошто да не?
Може да биде многу јако!

Нема шанси.

Нема да дојде до раскинување,ама нема шанси да прифатам такво нешто.

Моѓеби, зависи, ако е уште едно женцко, мојТ, со уш едно машко, јок.

Аааа Гарфилд се плашиш ааа?Хехехехе
Нема шанси,без разлика дали е третиот член машко или женско...цк не долази у обзир...толку од мене

Моѓеби, зависи, ако е уште едно женцко, мојТ, со уш едно машко, јок.
Истото тука:) шо знам некако сум таков агресивен кога станува збор за друго машко па не би одбрал:pos: башка кревет имам делено само еднаш со машко т.е. добро не беше кревет беше земја(у Охрид-баве тоа парите ни ги земавте:):)) али за женско....уффффф три прста давам од десна рака и тоа палец мал прст и до мал прст:) другите два ми требаат за кликање:pos:
Има некоја?

Ситуација како од некој тин филм од Холивуд.

Имаш супер врска, добар секс, мислиш дека ништо не ти фали.. и како гром од ведро небо слушаш од девојката или дечкото:

- Срце, сакам малку да експериментираме, имам една другар/ка, дали би сакал заедно тројцата да си го зачиниме сексуалниот живот?

Ваша реакција?
Крај на врската?
Радосни што ви се исполнува сонот :)
Во кој случај да, во кој не...
Мојата реакција ќе биди дерење и после можи да следи ова :angry3:
Се зезам,сигурно нема да го тепам,ама најверојатно ќе биди крај на врската.Не прифаќам такви работи.

онтопик- секако да -) ама да е третиот-женско. машко нема шанси, неам ќар у таа ситуација... она добива трет член, а јас, членот да е женско -))
офтопик-зашто е од затворен карактер анкетата? дали може да се стави отворена и да се види кој за што гласал? ме копка... особено кај делот "женско сум и сум за!" =)

нормално за ако ми дојси женска ми некоја јака другаркаа ехаааа оти да неее

бидејки чинот секс според мои мислења сепак е интимна работа помегу двајца не би се сложила под никакви околности...а доколку партнерот мој сака,слободно може да проба,ама пред тоа најкултурно ке му речам папа мило,убаво да си поминеш.и крајно против сум..

бидејки чинот секс според мои мислења сепак е интимна работа помегу двајца не би се сложила под никакви околности...а доколку партнерот мој сака,слободно може да проба,ама пред тоа најкултурно ке му речам папа мило,убаво да си поминеш.и крајно против сум..
И ти си била некаква Бич :(

А јас не се изјаснав... да сум за... само ако третата личност е од женски род (човечко суштество)

Хормони... :)

И ти си била некаква Бич :(

А јас не се изјаснав... да сум за... само ако третата личност е од женски род (човечко суштество)

Хормони... :)

пиле јас не делам ништо со никој.или цело за мене или ич...
евентуално јас ако посакам тројка со уше едно машко,е тогаш дечко ми нема да се сложи,така да на исто сме..
машките некат тројка со уше едно машко,женските некат тројка со уше едно женско...
ами сеа шо прајме????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom