MAC OS X 10.5 Leopard проблемче

• Креатор на темата Креатор на темата Tanes
  • Време на започнување Време на започнување

Tanes

Ништо Море!
Член од
23 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
6
Вака сеа:
Го ставаш двдво све си прајт боот ова она голем текст се пишит и сеа шо се дешават!!!Завршвит све то и на екранов само ПЛАВО светит светло плаво(тиркиз, teal не блу скрин оф детх) и така стојт ништо не се дешават!!!!

Dell inspiron 1300
Centrino 1.7
1gb ram ddr2
120gb hard
dvd rw
Intel graficka (standart neznam tocno kakva e ama IGRAT warcraft na medium TAKA MOJME DA SE ORIENTIRAME i to e to )

п.с. Леопадров е нарежан на dvd-rw ако е то проблем!!!! (неам двд обично во моментов и зато!!!)

Обично така пука кога фали драјвер или некој конфликт со драјверите...види гуглај :S

А како да видам кој драјвер го немат???? на гоогле ништо не се најдивт а на бебон од Мак ос леопард викат дека со дривери од делл е компатибилен!!!

на обично ако имаш инаку нема врска

види си HCL дали лаптопот ти е подржан. Се мислам дека некоја верзија од Tiger поише ќе ти лежи.

Вака сеа:
Го ставаш двдво све си прајт боот ова она голем текст се пишит и сеа шо се дешават!!!Завршвит све то и на екранов само ПЛАВО светит светло плаво(тиркиз, teal не блу скрин оф детх) и така стојт ништо не се дешават!!!!

Dell inspiron 1300
Centrino 1.7
1gb ram ddr2
120gb hard
dvd rw
Intel graficka (standart neznam tocno kakva e ama IGRAT warcraft na medium TAKA MOJME DA SE ORIENTIRAME i to e to )

п.с. Леопадров е нарежан на dvd-rw ако е то проблем!!!! (неам двд обично во моментов и зато!!!)
Слабо е лапчево за лео, стај си тајгер.

И јас имам еден ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ со MAC OS X (за intel procesor). Aма откако ке се бутират и ко ке требит да му дам дестинација каде да се инстал. хард дисков не ми го препознават. ПОМОШ!!!.
Може да ми пишите и на маил

шо е работава ко ке почни да се бутира ми вади ерор
Unidentified Platform "ACPI"

И јас имам еден ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ со MAC OS X (за intel procesor). Aма откако ке се бутират и ко ке требит да му дам дестинација каде да се инстал. хард дисков не ми го препознават. ПОМОШ!!!.
Може да ми пишите и на маил

Кога инсталираш горе има Utilities > Disk Menagement или така нешто беше. Форматираш 2 или повеќе партиции какo Mac OS X Extended, и ќе инсталираш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom