Најдобар скеч од К-15?

• Креатор на темата Креатор на темата SSS-Stolica
  • Време на започнување Време на започнување
S

SSS-Stolica

Гостин
TEMAVA E SUPER!!!!NAJVEKE MI SE DOPAGA SO JHON KROKODILOV(BRZAM BRZAM)SLEDTE GO VNIMATELNO MILE VIKA SAMO DA NEMOGUCE

Па сите скечеви им се супер. Може да се извлечат повеќе, Чорба Македонче (легенда), со Џони и тоа колку е „он разоча'ран“, со дипломите од „Субрина“, со Климче и неговите бизнис и лекарски тенденции, Ристо и Блажо и нивните секојдневни доживувања како на пр отварање бензинска пумпа, Цацко кога проси, Тошо како полицаец, Миле кога си го голтнаул учкурот и тн и тн. Со еден збор не можам да одвојам.
К-15 се „ремек дело и вајарско је дело природе“

е
TEMAVA E SUPER!!!!NAJVEKE MI SE DOPAGA SO JHON KROKODILOV(BRZAM BRZAM)SLEDTE GO VNIMATELNO MILE VIKA SAMO DA NEMOGUCE

Мене ми се падна пенџерот да не ми се отвара и тоа топло унатре што да ти причам а шоферон вози со стотка. Ма каква стотка може и стодваесе :pos2::pos2::pos2::pos2:

Кој ти кажа дека темава е супер? Иначе не мора да се пишува се со големи букви.. :)
Оваа тема плаче за канта, се гледа :)
Иначе скечот рулз!

Добра е темата бе овој скеч го обожавам...
Миле:Абе господине Гоце Делчев загинал 903...
Крокодилов: Е!!!! Глеаш уште ве лажат воа комуинистиве бе!
:pos: :pos:

Мамо мамо види ме :):):):) [media]http://www.youtube.com/watch?v=Bk8KO-_kwUo[/media]

бразам брзам помоќно е:):pos2:

Може ли некој да ми го најде скечот кога Миле е ловец, Тошо е поп, а Цаци е Господ, она кога Миле неможе да погоди ништо и само вика ПУ ДА ТИ ИБАМ, РУКАТА ДА ТИ ИБАМ :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Го барав и на Youtube и на нивната официјална страна, и по некои К-15 DVD ама нигде неможам да го најдам...

Помош....!

Морам да кажам дека темава ја прочитав „најдобар секс од к-15“

Bapco:"So e ovde vaa rabota"

Cacko:"Tate, tate Bube go bole meo"

B:"Svinska mast namackate li go"?

C:"Namacka me go tate, nisto aa lize"

[media]http://youtube.com/watch?v=qCL5DklPuq8[/media]
Најбољи скеч дефинитивно!:pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom