ТВ Пинк, ТВ Планета или само македонско?

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување

Која е според вас добра музичка ТВ

• Пинк

Гласови: 6 22,2%
  • Планета

Гласови: 7 25,9%
  • Македонски ТВ

Гласови: 14 51,9%

• Вкупно гласачи
    27

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
30
Кои се според вас подобри телевизии, Пинк или Планета? Доколку сте избрале една од нив кажете кои се нивните предности, а кои нивни недостатоци?

planeta bez ton :)
- site spotovi na planeta gi pravat na "super 16" ili "super 35" filmska lenta!

ako se prasuvam "onaka" zaradi muzikata - nitu ednata nit drugata
razgoleni "dadicki" i "stri i mladi" kurvaris*a
ako kaj nas sozdadat nesto slicno "aram" da mu e - toa e "crvek" za nacijata
moeto mislenje
pozZ

И на Пинк и на Планета повеќе им се забележува нивниот изглед него нивните песни. За Пинк поточно за турбо-фолк песните што ги пуштаат таму мислам дека имаат добар ритам, но завивањата и нивните текстови се тотална катастрофа:kesa:. За Планета е слична како МС, даваат разна музика, но повеќе обрнуваат внимание на бугарскиот поп-фолк, како и на македонски народни песни кои ние не знаеме да ги пуштаме по телевизиите.За песните дел си во право, уште да додадам една работа:Сте забележале ли на 90% од буг. спотови се вклучуваат некакви набилдани мажишта и некои јаки автомобили над 100000 евра(освен Азис, изгледа тој не сака коли).И исто така во нивните текстови се станува збор за едно исто: искам те, мразја те, обичам те, без теб.......

Во случајов сите 3 опции не ми одговараат, додуша можеби до некаде Планета бидејќи навистина имаат “квалитетни“ спотови (т.е спотови правени со филмска камера) а и бидејќи ја слушам таа музика. Пинк е една од најкичерајските телевизии, тие ни спотови не прават, туку само така настапуваат во тоа Grand Show, даваат милион латиноамерикански серии, рекламираат некакви препарати за слабеење и секоја втора реклама е како да разговарате бесплатно во дијаспората или да подигнете кредит!

Se razbira, PLANETA TV!!!!! DA PRAVAT NE 6 TUKU USTE 60 GODINI OD NIVNOTO POSTOENJE!!!!! POZZZZ

logo.jpg

Телевизија Планета

Во случајов сите 3 опции не ми одговараат, додуша можеби до некаде Планета бидејќи навистина имаат “квалитетни“ спотови (т.е спотови правени со филмска камера) а и бидејќи ја слушам таа музика. Пинк е една од најкичерајските телевизии, тие ни спотови не прават, туку само така настапуваат во тоа Grand Show, даваат милион латиноамерикански серии, рекламираат некакви препарати за слабеење и секоја втора реклама е како да разговарате бесплатно во дијаспората или да подигнете кредит!
И интересно е тоа што рекламите се наменети само за Швајцарија, Германија, Австрија поточно таму каде што живеат највеќе Срби. Исто е така кај Планета, само што тие се повеќе ориентирани кон нивните спотови него грдата Бети или како се викаше таа.......

Ништо...
планета не ја поднесувам, на мојов телевизор воопшто ја немам ни програмирано.

ај ај пинк доброо некако можам да издржам да гледам 5 мин ама онаа планета ако сакам да се изнервирам ќе си ја пуштам ке погледам 10 мин и послем сите ме нервират сите ми сметат мислам дека по глупа ипрограма нема под хитно да се убие газдата на планета хехехе :tapp:

Abe i Planeta i Pink se zakon vo toa shto go pravat. Niv im e rabotata da pustaat Bugarski i Srpski hitovi, respektivno, i toa i go pravat. Oni barem imaat muzicki televizii, nie ni edna nemame. Samo po edna 30 minutna emisija sekoja nedela mora da se zadovoluvame na A1, na Telma, na MC, itn itn, a nemame nekoja televizija koja shto ke emituva samo Makedonski spotovi. Za toa i nashite pejaci ne pravat tolku mnogu spotovi, koj ti gi gleda. Da ne e ova internetot, nema nikogas da izgledam nekoj spot od nash peach.
Ovie Bugarkive i Srbinkite se za rezil, ali bar im brka rabota televizijata. Nie da otvorime nekoja takva televizija ke bide zakon, ali ocigledno nas ni e pobitna stranskata muzika i turboto pa za da se grizime za nasata.

Ништо од ова наведеново...ми иде да повратам само кога ќе ги видам каналиве при вртење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom