За мажите: машинка за бричење или стариот добар брич?

1000 нешто до 2000 и нешто пакување две сечива во Зегин гледам на нивниот сајт.

И ова е скапо ама веројатно претпоставхвам тераат повеќе време сечивата од на Gillete.

Ми се свиѓа што One blade можеш и на суво бричење кога те мрзи да ставаш гелови/пеи и кога брзаш негде.
Zemi si od buvljak ili zeleno pazarce eden metalen bric, kupi si zhiletcinja u edna pakovka ima 5 takvi, edno 100-150 denari se. Zashtrafi go i edno takvo zhiletce ke ti trae 3-4 efektivni bricenja. Em i bolje ke ti raste vlaknoto na bradata i brkot. Nema da imas brk kako na som.

Ништо веќе не е евтино. Ова Gillete особено Fusion 5 птроните се стварно скапи.

Гледам има патрони копии на Temu евтини ама па не ми се ризикува од таму да купам тоа да не има иритирање кожа и такви некој работи.
Јас користам Фјужн 5 едно 15 год. и не само што се 10 пати поскапени туку и квалитетот и трајноста им е десеткуван.
Иам нарачано од алиекспрес 4 заменски патрони али беа полоши од патронот кои го имав користено со месеци и така од а сите отидоа у канта не вредеа и џабе да ти ги дадат.

Jas koristam one blade pro(modelot so malo ekrance sho pokazuva baterija) veke 3 godini i zadovolen sum. Dojde so dve seciva i gi nemam smeneto a se bricam obicno na 2 nedeli.

Како три години не си ги сменил? Со две бричења неделно вели да се променат сечивата на четири месеци. Нели се поцрнети и отапавени сечивата? One blade ја го користам само за интимниот менскејпинг бидејќи не е добар за формирање подолга брада.

Како три години не си ги сменил? Со две бричења неделно вели да се променат сечивата на четири месеци. Нели се поцрнети и отапавени сечивата? One blade ја го користам само за интимниот менскејпинг бидејќи не е добар за формирање подолга брада.
Jas go koristam samo na suvo i ne se pocrneti ili istapeni. Kolku traat valjda zavisi i od gustina i debelina na vlakno na brada.

Да ми препорача некој добар safety razor, по можност да го има на temu.

Го користам king c gillette, safety razorot, но ми треба некој со по close shave.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom