Фан клуб: Бостон Селтикс

• Креатор на темата Креатор на темата Lazarov
  • Време на започнување Време на започнување
машала, машала..............фрчеа тројчиња :rolleyes: :love:

пу, пу, пу, да ги серат кокошките !! :LOL:

простено им е од мене што промашуваа цела година :pos: (јас знам дека намерно промашуваат...... да не нервираат само)

абе вака да ги служи шутчето...........ке им го бричат со Зелено џамче (Зелено, ами какво друго може да биде кога се Celtics у прашање?! А?! :confused: )

Пораз 105-103 од Мајами,секоја чест за момците ,на крај се извадија Мајами,Џеф Грин 43 поена,звер !!!

Што е со Тери и Гарнет,ужасно играат,џабе Грин,Пирс,Бредли гинат на терен !!!
Тери:tapp:

на тери не му замерував шо играше слабо цела сезона, пошто знам дека се чува за плејофот, па таму да растура. ама како почна :гомце: док да го пуштеше крафорд место тери на утакмицата, ќе им дупневме глаата на овие фалбаџииве. тешко дека ќе ги добиеме 4 утакмици, пошто со 8 играчи ротација и то во плејоф, не се игра. ама колку ќеф ќе ми биде, ако успееме да ги елиминираме, пошто многу ми одат на живци како се фурат цела сезона.

23 поена цело второ полувреме ,почетнички грешки во многу битни моменти,мора да се победат 2-те утакмици дома како било,верувам дека можеме да ги поминеме само мора да се намалат грешките.

Тешко,мн тешко ќе биде против Никс,треба да победиме во две по ред сега што навистина ќе биде тешко ,но да се надеваме дека овие почетнички грешки кој ги правевме во овие натпревари нема да се повторат во овие два следни натпревари :)

Играта на ништо не личи,ако не се случи нешто драстично,да даде едно 6-7 тројки Тери или слично не правиме ништо,катастрофа !

ако имаме среќа, ќе избегнеме метла

Ма боље метла него повеќе само да се нервираме,Пирс неможе топка да фати 3 пати од раце му се лизна топката,Тери ропакот неможе зицер да даде,Бредли замената на Рондо го нема никаде,затоа може и ќе игра многу наредна сезона !

ДРВА ! отворени шутеви промашуват, еден Приџиони да ти дава тројки ко од шала :facepalm:
секоја чест за Пирс и Гарнет (заради вториов почнав да гледам НБА), али не ги бива за кур. нека се пензионират, да се ослободи селери кап, па да се донесат добри млади играчи, и некој суперстар по можност 4ка или 5ка (читај Џош Смит, Игуадала, Бајнам итн.) Игуадала не е крило, али добро ќе ни дојде
на 1 го имаме Рондо, на 2 Бредли, на 3 Грин, на 5 Салинџер. мора да се прави ремонт, ако сакаме надеж за подлабок "run" во плејофот

Тој Бредли на 2ка може да игра само во Кожуф и тоа измена на Пековиќ !
Каква 2ка дечкото е скроз недефиниран играч,само одбрана игра,мора да прифатат помали плати Гарнет и Пирс и да може да се земе еден добар играч како Казинс од Сакраменто.
--- надополнето: 27 април 2013 во 03:52 ---
Па барем нека ги извади Гарнет и Пирс нека проба со Крафорд малце и така е срамота ова.

Треба ремонт да се прави.

пак ли бе :tapp: :facepalm:
добро овие дрва утепани знаат ли дека постое второ полувреме, или немат слушнато за такво нешто

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom